Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Ενόργανη: Χρυσό για την Ελλάδα!

Το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του εδάφους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής του Μονπελιέ, κατέκτησε πριν από λίγο ο Λευτέρης Κοσμίδης.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής εκτέλεσε άρτια το πρόγραμμά του κι έτσι ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για μια ακόμα φορά στην καριέρα του.

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ

Του αιρετού του ΠΥΣΠΕ Σάμου,
Κακαγιάννη Αντώνη

Οι αποσπάσεις των εκπαιδευτικών από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και σε υπηρεσίες ή φορείς του υπουργείου Παιδείας λήγουν την 1η Ιουνίου 2012. Δικαίωμα απόσπασης έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί ανεξαρτήτως αν έχουν υπηρετήσει την οργανική τους θέση ή όχι, εκτός όσων διορίστηκαν:

Μετά τον γάμο η κρεβατομουρμούρα

Γάμος με ημερομηνία λήξης εί­ναι η συνεργασία που προέκυ­ψε τις τελευταίες ημέρες ανά­μεσα στον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά και την πρόεδρο της ΔΗΣΥ Ντόρα Μπακογιάννη. Με την ξινίλα ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, οι δυο αρχηγοί των κομμάτων έδωσαν τα χέρια χωρίς καν να κοιτάζονται και χωρίς στην πραγματικότητα να ‘χουν συνειδητοποιήσει το πώς έφτασαν μέ­χρι εκεί. Αντώνης και Ντόρα έκαναν την ανάγκη φιλοτιμία, ο ένας για να καθίσει στην πρωθυπουργική καρέκλα και η άλλη για να μπει στη Βουλή.

Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ ΣΑΜΟΥ, 25 Μαΐου 2012

Του αιρετού του ΠΥΣΠΕ Σάμου,
Κακαγιάννη Αντώνη

Την Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012, συνεδρίασε το ΠΥΣΠΕ Σάμου με τις μεταθέσεις και τις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε σχολεία της ίδιας περιοχής, αρμοδιότητας Π.Υ.Σ.Π.Ε. Σάμου.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012 : Εκλογή νέου Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ικαρίας & Φούρνων

Καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου στην Τακτική Γενική Συνέλευση (Εκλογοαπολογιστική-Καταστατική) που θα γίνει την Τετάρτη 30 Μαΐου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κηρύκου στις 10:30.

Οργανικά κενά στο ΠΥΣΠΕ Σάμου μετά τις τοποθετήσεις των εκπ/κών