Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Πίνακας Μοριοδοτούμενων Κριτηρίων Υποψήφιων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Ν. Σάμου

Η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης κοινοποίησε:
α) τον πίνακα υποψηφίων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων της Δ/νσης Π.Ε. Σάμου Γενικής Αγωγής με τις αξιολογικές μονάδες συνολικά και κατά μοριοδοτούμενο κριτήριο και  β)  το χρονοδιάγραμμα των συνεντεύξεων των υποψηφίων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Σάμου.

Οι υποψήφιοι Διευθυντές έχουν δικαίωμα υποβολής γραπτών ενστάσεων επί των μοριοδοτούμενων κριτηρίων πέντε (5) ημερών από την κοινοποίηση του πίνακα, με καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη, 05-07-2011. Η υποβολή γίνεται στη Γραμματεία του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Σάμου (fax.: 22730 80427).

Υποψήφιοι οι οποίοι δηλώνουν κώλυμα προσέλευσης κατά την καθορισμένη γι’ αυτούς ημερομηνία συνέντευξης, υποβάλλουν αίτημα αλλαγής ημερομηνίας προς το Συμβούλιο Επιλογής. Το Συμβούλιο εξετάζει την αναγκαιότητα, βάσει της τεκμηρίωσης του αιτήματος και σε εξαιρετική περίπτωση δύναται να ορίσει νέα ημερομηνία προσέλευσης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνεντεύξεων.

Υποψήφιοι οι οποίοι δεν προσέρχονται στην συνέντευξη αποκλείονται από την επιλογή, σύμφωνα με την υπ’ αριθ.: Φ.353.1/23/85196/Δ1 Υ.Α. (ΦΕΚ 1085/16-07-2010).

Δείτε και το έντυπο της ένστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια: