Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Νομική σύμβουλος ΔΟΕ για αξιολόγηση: Νόμιμη η απεργία-αποχή έως ότου εκδοθεί τελεσίδικη απόφαση

Νομική σύμβουλος ΔΟΕ για αξιολόγηση: Νόμιμη η απεργία-αποχή έως ότου εκδοθεί τελεσίδικη απόφασηΣύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της νομικής συμβούλου της ΔΟΕ «είναι επιτρεπτή η συνέχιση της απεργίας αποχής έως την έκδοση τελεσίδικης απόφασης από το Εφετείο»

Εφόσον η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την αγωγή της υπουργού Νίκης Κεραμέως διαπιστώθηκε ότι δεν είναι άμεσα εκτελεστή καθώς θα ασκηθεί έφεση από μέρους της ΔΟΕ, η δικηγόρος της Ομοσπονδίας Μαγδαληνή Τσίπρα διευκρινίζει η απεργία-αποχή από την αξιολόγηση μπορεί να συνεχιστεί κανονικά έως ότου εκδοθεί τελεσίδικη απόφαση από το Εφετείο.

«Μέχρι να διαπιστωθεί εάν κι εφόσον είναι παράνομη η απεργία τελεσίδικα στο εφετείο η απεργία αποχή είναι καθ'όλα νόμιμη, σύμφωνα με σχετική νομολογία, και συνεχίζουμε να συμμετέχουμε σε μια νόμιμη απεργία. Προχωράμε και υπογράφουμε μαζικά τη συμμετοχή μας στην απεργία αποχή της ΔΟΕ. Ο αυταρχισμός, η προσπάθεια να χτυπηθεί το εκπαιδευτικό κίνημα από την κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα περάσει» αναφέρει επίσης ο Γιώργος Τρούλης από το ΔΣ της ΔΟΕ.

Ενημερωτικό Νομικής συμβούλου Δ.Ο.Ε. Μαγδαληνής Τσίπρα για αξιολόγηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: