Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Συνεχίζουμε συλλογικά, αγωνιστικά, μαχητικά!

Η Ανεξάρτητη Επικοινωνία,

χαιρετίζει όλες τις συναδέλφισσες κι όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις συλλογικές διαδικασίες του Συλλόγου μας για την ανάδειξη των αντιπροσώπων για την 93η Γ.Σ. της ΔΟΕ. 

Ευχαριστούμε όσους/ες μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και μας τίμησαν με σημαντική αύξηση σε ψήφους και ποσοστά. Δυστυχώς για δεύτερη φορά η συμμετοχή δεν ξεπέρασε το όριο των 250 κι αυτό στέρησε πάλι από το Σύλλογο τον τρίτο αντιπρόσωπο στη Γ.Σ. της ΔΟΕ (για 4 μόλις ψήφους).

Εκτιμούμε ότι η στήριξη των συναδέλφων/ισσών στην προσπάθειά μας αυτή είναι μια παρακαταθήκη για το μέλλον, για ένα εκπαιδευτικό κίνημα αυτόνομο και ανεξάρτητο από κρατικούς-κυβερνητικούς-κομματικούς-πελατειακούς μηχανισμούς, στα χνάρια της κριτικής παιδαγωγικής, στο δρόμο της ανυποχώρητης πάλης.

Ο αγώνας συνεχίζεται. Για το δημόσιο δωρεάν σχολείο των όλων, των ίσων, των διαφορετικών· ενάντια στην αξιολόγηση-κατηγοριοποίηση-χειραγώγηση και το νεο-επιθεωρητισμό, για μισθούς αξιοπρέπειας, επαναφορά των συνταξιοδοτικών μας δικαιωμάτων, διορισμό-μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών, άμεση, ακώλυτη μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων, δικαίωση του αγώνα για το ωράριο των νηπιαγωγών και των εκπαιδευτικών των ολιγοθέσιων δημοτικών, για άμεση λύση στα κτιριακά προβλήματα και των σεισμόπληκτων και των υπόλοιπων σχολείων.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις συναδέλφισσες Ιωσηφίδου Κυριακή, Ασλανίδου Ηλιάνα, Κουσαξίδου Μάγδα, Κεσίδου Νικολέτα, Ισπόγλου Βαλεντίνα και το συνάδελφο Λαγό Ανδρέα για τη συμμετοχή τους στην εφορευτική επιτροπή σε εργάσιμη ημέρα, αμέσως μετά το σχολείο.

Με ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ, συναδελφικότητα κι αλληλεγγύη, ας γίνουμε το αντίπαλο δέος των κρατούντων, μαζί με όλους τους εργαζόμενους!

ΔΕ ΘΑ «ΠΑΓΩΣΟΥΝ» ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΓΩΝΑΣ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια: