Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

«92η ημέρα και συνεχίζουμε...»

Τον ηρωικό τους αγώνα συνεχίζουν για 92η ημέρα οι καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών. Ένας αγώνας με διάρκεια, αυτοθυσία και αλληλεγγύη, σύμβολο για όλη την κοινωνία που στενάζει από τα μνημόνια και τα εξοντωτικά μέτρα.

Μια χούφτα γυναικών αψηφούν για τρείς μήνες την κυβέρνηση, την Τρόικα και τη βία των αστυνομικών, δίνοντας καθημερινά ένα μάθημα αξιοπρέπειας για όλους. Αρνούνται πεισματικά να μπουν στο κάδρο του συμβιβασμού και της ηττοπάθειας που τα ΜΜΕ καλλιεργούν και της απαξίωση των εκπροσώπων της κυβέρνησης.

Η μαχητικότητά τους δεν μένει από καύσιμα ακόμα και στις στιγμές που φαίνονται να έχουν χάσει ολοκληρωτικά. Πολεμούν με όπλο το δίκαιο, έχοντας απέναντί τους ακόμα και την ίδια τη «δικαιοσύνη».

Η μεγάλη συναυλία που διοργανώθηκε από το ραδιοσταθμό «κόκκινο 105,5» και την «αλληλεγγύη για όλους», απέδειξε ότι στο πλάι τους, βρίσκεται μια ολόκληρη κοινωνία. Στο πρόσωπο και τη γροθιά τους στέκεται κάθε πολίτης που βιώνει την απόλυση και τον εξευτελισμό από αυτή την άδικη πολιτική των ισχυρών απέναντι στους αδύναμους.

Οι καθαρίστριες  του Υπουργείο Οικονομικών «καθαρίζουν» για όλους και όλες. 

Η δύναμή τους πηγάζει από το μέλλον και το όραμα της ανατροπής.

Η δική τους νίκη θα είναι νίκη όλων μας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: