Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Αναστέλλονται οι υποβιβασμοί των Δημοτικών Σχολείων Φούρνων και Κοντακεΐκων στο ΠΥΣΠΕ Σάμου για τη νέα σχολική χρονιά 2015-16

Αναστέλλονται συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολείων για την νέα σχολική χρονιάΤην αναστολή εφαρμογής αποφάσεων συγχωνεύσεων, καταργήσεων, υποβιβασμών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης προβλέπει απόφαση του Υπουργείου Παιδείας

Σύμφωνα με την απόφαση αναστέλλεται η συγχώνευση Δημοτικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2015-2016 κατά το μέρος που αφορά: Στη συγχώνευση του 1/θ Δ.Σ. Τριφυλλίων, του 2/θ Δ.Σ. Γυψοχωρίου, του 2/θ Δ.Σ. Λάκας και του 2/θ Δ.Σ. Δροσερού σε ένα νέο 6/θ Δ.Σ. Δροσερού, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσης σύμφωνα με το dikaiologitika.gr αναστέλλεται η εφαρμογή της αριθμ. 71338/ Δ4/24-06-2011 (ΦΕΚ 1573/τ.Β'/27-06-2011) Υπουργικής απόφασης με θέμα: «Υποβιβασμός, Συγχώνευση και Κατάργηση Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων» για το σχολικό έτος 2015-2016, κατά το μέρος που αφορά:

Στην κατάργηση του 3/θ Δ.Σ. Καρυώτικων, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Πελοποννήσου.

Στην κατάργηση του 2/θ Δ.Σ. Ρίζας, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, της Περιφερεια-κής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Πελοποννήσου.

Στην συγχώνευση του 2/θ Δ.Σ. Στενωσιάς και του 4/θ Δ.Σ. Χανδρινού της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκ-παίδευσης Μεσσηνίας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Πελοποννήσου.

Παράλληλα αναστέλεται η κατάργηση Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων» για το σχολικό έτος 2015-2016,ως εξής:

Στη συγχώνευση του 1/θ Δ.Σ. Καρκαδιώτισσας και του 8/θ Δ.Σ. Προφήτη Ηλία σε ένα νέο 8/θ Δ.Σ. Προφήτη Ηλία, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Κρήτης.

Στη συγχώνευση του 4/θ Δ.Σ. Γοργόπης και του 1ου 6/θ Δ.Σ. Αξιούπολης σε ένα νέο 1o 10/θ Δ.Σ. Αξιούπολης, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Κεντρικής Μα-κεδονίας.

Στη συγχώνευση του 3/θ Δ.Σ. Τούμπας και του 8/θ Δ.Σ. Ευρωπού σε ένα νέο 10/θ Δ.Σ. Ευρωπού της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας.

Παράλληλα αναστέλλονται οι υποβιβασμοί Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων» για το σχολικό έτος 2015-2016 ως εξής:

Στον υποβιβασμό του Δημοτικού Σχολείου Σκουτάρου Λέσβου, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Βορείου Αιγαίου, από 6/θ σε 5/θ. Στον υποβιβασμό του Δημοτικού Σχολείου Ιππείου Λέσβου, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Βορείου Αιγαίου, από 6/θ σε 5/θ. 

Στον υποβιβασμό του Δημοτικού Σχολείου Άντισσας, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Βορείου Αιγαίου, από 6/θ σε 5/θ. 

Στον υποβιβασμό του Δημοτικού Σχολείου Στύψης, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Βορείου Αιγαίου, από 6/θ σε 5/θ. Στον υποβιβασμό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Βορείου Αιγαίου, από 12/θ σε 7/θ. 

Στον υποβιβασμό του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Βορείου Αιγαίου, από 12/θ σε 7/θ. 

Στον υποβιβασμό του Δημοτικού Σχολείου Καλλιμασιάς, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Βορείου Αιγαίου, από 6/θ σε 5/θ.

Στον υποβιβασμό του Δημοτικού Σχολείου Νενήτων, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Βορείου Αιγαίου, από 6/θ σε 5/θ. 

Στον υποβιβασμό του Δημοτικού Σχολείου Φούρνων Κορσέων, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Βορείου Αιγαίου, από 6/θ σε 4/θ. Στον υποβιβασμό του Δημοτικού Σχολείου Κοντακέικων, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Βορείου Αιγαίου, από 6/θ σε 5/θ.

Στην κατάργηση του 67ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Δυτικής Ελλάδας. 

Στην συγχώνευση του 1/θ Δημοτικού Σχολείου Αμυγδαλιάς με το 6/θ Δημοτικό Σχολείο Λιδωρικίου σε ένα νέο 6/θ Δημοτικό Σχολείο Λιδωρικίου με έδρα το Λιδωρίκι, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Στερεάς Ελλάδας. 

Στην συγχώνευση του 2/θ Δημοτικού Σχολείου Μαραθιά με το 6/θ Δημοτικό Σχολείο Ευπαλίου σε ένα νέο 6/θ Δημοτικό Σχολείο Ευπαλίου με έδρα το Ευπάλιο, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Στερεάς Ελλάδας. 

Στην συγχώνευση του 1/θ Νηπιαγωγείου Μαραθιά με το 1/θ Νηπιαγωγείο Ευπαλίου σε ένα νέο 1/θ Νηπιαγωγείο Ευπαλίου, με έδρα το Ευπάλιο, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Στερεάς Ελλάδας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: