Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Αν δεν καταργηθεί ο νόμος 4024/11 η Αξιολόγηση ΖΕΙ και ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!!

greekteachersΟι εκπαιδευτικοί θα είναι τα μεγαλύτερα θύματα απάτης αν δεν τηρηθούν οι προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ γιατί στήριξαν μαζικά τη νέα κυβέρνηση στις πρόσφατες εκλογές και δεν αξίζουν να ακούν τις χλιαρές ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας. (ναι μεν, αλλά κτλ)

Αν η κυβέρνηση δεν ξηλώσει το σύστημα εξουσίας της εκπαίδευσης και δεν καταργήσει τους νόμους της αξιολόγησης τότε θα έχει αθετήσει την εντολή που έλαβε.

Απαιτούν οι εκπαιδευτικοί εδώ και τώρα την κατάργηση όλου του νομοθετικού πλαισίου της αξιολόγησης και όχι μόνο την αναστολή της!

Οι νόμοι του ΠΑΣΟΚ και της Άννας Διαμαντοπούλου (4024/11, 4142/13 και 3848/10) επέλεξαν τα Στελέχη Εκπαίδευσης που επιθυμούσαν για να διοικούν την εκπαίδευση. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι νόμοι της αξιολόγησης της Επετηρίδας.

Εφαρμόστηκε πρώτα στους εκπαιδευτικούς το ενιαίο βαθμολόγιο και μισθολόγιο. Φτώχυνε όλους τους εκπαιδευτικούς. Υποβίβασαν βαθμολογικά χιλιάδες εκπαιδευτικούς και αξιολογήθηκαν στην ουσία όλοι με βάση τη λογική “ο παλιός είναι αλλιώς!!!” ανεξάρτητα τα ακαδημαϊκά προσόντα του νέου. Το λες και αναξιοκρατία.

Αυτή η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ πρέπει να λάβει τέλος.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: