Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Θα φτιαχτεί ποτέ ο δρόμος Κοντακαίικα προς Υδρούσσα;

Την Τετάρτη 6 Μαΐου η "Ανατροπή" επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα των Κοντακαιίκων. Εκεί ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για την λειτουργία του δήμου, για τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, καθώς και για τις κινήσεις της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή".

Στη συζήτηση τοποθετήθηκαν διάφοροι κάτοικοι της περιοχής. Το παράπονο όλων είναι ότι δεν υπάρχει ενημέρωση από τον δήμο για διάφορα θέματα, ώστε να βοηθηθούν οι δημότες. Φαίνεται να μην υπάρχει οργάνωση και έτσι δεν λύνονται βασικά προβλήματα καθημερινότητας. Έχουν καταντήσει στα χωριά μας, να μην υπάρχει κίνητρο να ασχοληθεί ο κόσμος με τίποτα, ανέφεραν σχετικά.

Ένα αξιοσημείωτο πρόβλημα της περιοχής είναι ο δρόμος Υδρούσσα – Κοντακαίικα. Εδώ και 15 χρόνια περίπου, ο δρόμος έχει χαλάσει και κάθε χρόνο χειροτερεύει. Οι κάτοικοι έχουν αγανακτήσει, γιατί για μια αποκατάσταση του τάπητα γύρω στα 50 μέτρα, δεν δίνει σημασία κανένας όλα αυτά τα χρόνια. Ο δρόμος αυτός εξυπηρετεί πολύ τα 2 χωριά, και η διέλευσή του είναι πλέον αδύνατη από Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: