Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Συνέδριο ΑΔΕΔΥ: «Σκάνδαλο νοθείας» στις εκλογές από γαλάζιο στέλεχος

«Αντικαταστάτη» στην ψηφοφορία για το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ έστειλε ο σύνεδρος από την Ομοσπονδία των Εφοριακών, γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Βασίλειος – Πέτρος Σπανάκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σπανάκης ήταν εκλεγμένος σύνεδρος, αλλά απουσίαζε από τον χώρο του συνεδρίου κατά τη διάρκεια κρίσιμης ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΑΔΕΔΥ.

Τότε, άλλο στέλεχος του κόμματος, ο Απόστολος Παπαντώνης, ο οποίος είναι μέλος της Ομοσπονδίας των Τελωνειακών και μέλος της ΔΑΚΕ, επιχείρησε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του Σπανάκη και συγκεκριμένα το διαβατήριο και την κάρτα συνέδρου του να ψηφίσει αντ’ αυτού.

Ο δικαστικός αντιπρόσωπος αντελήφθη εγκαίρως τη λαθροχειρία και ζήτησε τη σύλληψη του Απόστολου Παπαντώνη.

Λίγη ώρα αργότερα περιπολικό έφτασε έξω από το NOVOTEL και προσήγαγε το στέλεχος της ΔΑΚΕ προκειμένου να ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας. Το στέλεχος της ΔΑΚΕ κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και αντιμετωπίζει την κατηγορία της πλαστοπροσωπίας.

ΑΔΕΔΥ: Πρωτόγνωρο περιστατικό – Φόβοι ότι δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό

Μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων το μέλος της απερχόμενης διοίκησης ΑΔΕΔΥ, Γρηγόρης Καλομοίρης, σημείωσε ότι το περιστατικό είναι πρωτόγνωρο και υπάρχει φόβος, χωρίς να υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις, ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: