Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΔΟΕ-ΑΔΕΔΥ: Για την απώλεια του συναδέλφου μας Σταύρου Καλλώνη

Μετά από σκληρή μάχη μηνών έφυγε, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου, από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών, ο δάσκαλος Σταύρος Καλλώνης.

Ιδρυτικό μέλος των Παρεμβάσεων από τη δεκαετία του ‘90, μέλος και στη συνέχεια πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κερατσινίου – Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης», έδωσε για δύο δεκαετίες τον καλύτερο εαυτό του για τη λειτουργία και αγωνιστική δράση του Συλλόγου του.

Μέλος του Γενικού Συμβουλίου (2012) και της Επιτροπής Πιστοποίησης της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.,    αιρετός στο Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Αττικής το 2016, μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. το 2016 – 2017, χαμογελαστός και αισιόδοξος, πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων, έδωσε με πείσμα και αξιοπρέπεια τη μάχη για τη ζωή του, όπως είχε μάθει να δίνει μάχες και να νικάει, «με την καρδιά του», όπως συνήθιζε να λέει.

Ιδιαίτερα αγαπητός δάσκαλος με μεγάλη αγάπη για τους μαθητές, εξαιρετικός στη συνεννόηση με τους γονείς, επίμονος μελετητής της αντίστασης και του εμφυλίου, με ιδιαίτερες ικανότητες και ιστορικές γνώσεις, ερασιτέχνης φωτογράφος με γνώσεις και ικανότητες επαγγελματία, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και συμμετοχές σε εκθέσεις.

Η κηδεία του Σταύρου θα γίνει την Τετάρτη 30 Αυγούστου, στις 11.30, στο νεκροταφείο Σχιστού.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. εκφράζει θερμά συλλυπητήρια  στην οικογένειά του.

Φίλε Σταύρο, καλό σου ταξίδι

Από τη Δ.Ο.Ε.

Για την απώλεια του συναδέλφου μας Σταύρου Καλλώνη

Με οδύνη ενημερώνουμε ότι «έφυγε» από τη ζωή, μετά από σκληρή μάχη 4 μηνών, ο δάσκαλος Σταύρος Καλλώνης. Ο ηλικίας 52 ετών συνάδελφος ήταν πάντα αγωνιστικός και ενεργός
συνδικαλιστής μέχρι το τέλος. Ήταν μέλος της Επιτροπής Πιστοποίησης της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., διετέλεσε πρώην μέλος του Γενικού Συμβουλίου και δραστήριος συνδικαλιστής στον χώρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου Κερατσινίου – Περάματος, «Νίκος Πλουμπίδης» και μέλος του Δ.Σ. της ΔΟΕ το 2016-17.

Χαμογελαστός και αισιόδοξος, ευαίσθητος μαχητής και πεισματάρης, σε όλες τις δυσκολίες, τόσο στους συλλογικούς κοινωνικούς αγώνες, όσο και στην προσωπική οικογενειακή ζωή.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια  στη σύζυγο και στα δύο του παιδιά. Η κηδεία του Σταύρου θα γίνει την Τετάρτη, 30 Αυγούστου, στις 11:30 π.μ. στο νεκροταφείο Σχιστού.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δελτίο Τύπου - PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια: