Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Οι αλλαγές στις περιοχές των σχολείων για μετάθεση

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως απόφαση με την οποία επανακαθορίζονται οι περιοχές μετάθεσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καταργώντας τις Υπουργικές Αποφάσεις του 2012. Θα δούμε αν θα ισχύσουν οι περιοχές και για τους αναπληρωτές στη δήλωση περιοχών. 

Δείτε τις αλλαγές:

1. ΕΒΡΟΣ:  Χωρίζεται σε Α και Β από μια ενιαία περιοχή που  ήταν. Αναλυτικά: Α ΈΒΡΟΥ εντάσσονται τα σχολεία Δήμων ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, ΣΟΥΦΛΙΟΥ. Στη Β ΈΒΡΟΥ έχουμε τα σχολεία της Σαμοθράκης.

2. ΚΑΒΑΛΑ: Χωρίζεται σε Α και Β από μια ενιαία περιοχή που ήταν. Αναλυτικά: Α ΚΑΒΑΛΑΣ εντάσσονται τα σχολεία Δήμων ΚΑΒΑΛΑΣ, ΝΕΣΤΟΥ,ΠΑΓΓΑΙΟΥ. Στη Β ΚΑΒΑΛΑΣ έχουμε τα σχολεία της Θάσου.

3. ΠΕΙΡΑΙΑ: Χωρίζεται σε Α, Β, Γ αντί Α, Β. Στη νέα περιοχή Γ ΠΕΙΡΑΙΑ εντάσσονται τα σχολεία των Κυθήρων που πριν ανήκαν στη Β περιοχή

4. ΛΕΣΒΟΥ: Χωρίζεται σε Α, Β, Γ αντί για Α, Β. Στη νέα περιοχή  Γ ΛΕΣΒΟΥ εντάσσονται τα σχολεία του Αγ. Ευστρατίου που πριν ανήκαν στη Β περιοχή.

5. ΣΑΜΟΥ: Χωρίζεται σε Α, Β, Γ αντί για Α, Β. Στη νέα περιοχή  Γ  ΣΑΜΟΥ εντάσσονται τα σχολεία Φούρνων Κορσέων που πριν ανήκαν στη Β περιοχή.

6. ΚΕΡΚΥΡΑ: Χωρίζεται σε Α και Β από μια ενιαία περιοχή που ήταν. Αναλυτικά: Α ΚΕΡΚΥΡΑΣ εντάσσονται τα σχολεία ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Στη Β ΚΕΡΚΥΡΑΣ έχουμε τα σχολεία Παξών.

Δείτε στο ΦΕΚ όλες τις περιοχές μετάθεσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: