Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Αναπληρωτές: Έκπτωση 50% για τις γιορτές στα ακτοπλοϊκά

Η παρέμβασή του ΠΑΣΑΔ τόσο στο Υπουργείο Ναυτιλίας όσο και στο Υπουργείο Παιδείας είχε θετικό αποτέλεσμα κι έτσι και σ' αυτές τις γιορτές, η μετακίνηση από και για όλους τους προορισμούς με την ακτοπλοΐα, θα γίνει με την έκπτωση του 50% ακόμη και στα νησιά που ισχύει το Μεταφορικό Ισοδύναμο.

Περιμένουμε τις ανακοινώσεις από τα συναρμόδια υπουργεία που πρέπει να έχουν γίνει μέχρι την Παρασκευή.

Σας επισημαίνουμε πως όπως μας έγινε γνωστό, αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που θα ισχύσει το μέτρο. Οι επόμενες μετακινήσεις (Πάσχα-καλοκαίρι) θα γίνουν με βάση τον νόμο για το Μεταφορικό Ισοδύναμο που από 1/1/19 θα ισχύει για τα περισσότερα νησιά.

ΠΑΣΑΔ

2 σχόλια:

samosweb είπε...

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών είχε στείλει αίτημα στην περιφέρεια Β.Αιγαίου για έκπτωση στα εισιτήρια τω εκπαιδευτικών κατά την διάρκεια των εορτών ..Αυτό απαντήθηκε σήμερα οπότε ..Μην περιμένετε μέχρι την Παρασκευή......
Σας ενημερώνουμε ότι η Εταιρεία μας στην προσπάθειά της να βοηθήσει τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, παρέχει έκπτωση 50% σε όλα τα δρομολόγιά της, καθώς και στις ενδιάμεσες διαδρομές, σε όλες τις θέσεις επιβατών, στα Ι.Χ. οχήματά τους και στις μηχανές, οι οποίοι πρόκειται να ταξιδέψουν κατά τη διάρκεια των εορτών, για το χρονικό διάστημα από 20/12/18 έως 11/01/19.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή της ανωτέρω έκπτωσης, είναι η επίδειξη από τους ενδιαφερόμενους της Υπουργικής Απόφασης του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με θέμα «Προσλήψεις Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το Σχολικό Έτος 2018-2019».

Για την παροχή έκπτωσης, απαιτείται Αριθμός Εντολής, επιλέγοντας την έκπτωση «Η.Ο. ΑΝΑΠΛ.ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ 50%».

Καλές γιορτές συνάδελφοι!!
Αρχοντούλης Ιωάννης
Πρόεδρος Δ.Σ

Ανεξάρτητη Επικοινωνία είπε...

Κατ΄ αρχάς για ποια εταιρία μιλάτε και ποια σχέση έχει με την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου;
Έχει η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου κάποια ακτοπλοϊκή εταιρία και δεν το γνωρίζουμε;
Μήπως -κατά λάθος- μιλάτε για κάποια από αυτές που ανακοίνωσαν την έκπτωση πανελλαδικά;