Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Συγκρότηση ∆ημοτικής Επιτροπής Παιδείας ∆ήµου Ανατολικής Σάµου

Αποτέλεσμα εικόνας για ∆ήµου Ανατολικής ΣάµουΣυγκροτήθηκε σε σώμα η ∆ηµοτική Επ̟ιτροπ̟ή Παιδείας του ∆ήµου Ανατολικής Σάµου με Πρόεδρο  τον Αξιώτη Ιωάννη, ∆ηµοτικό Σύµβουλο για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των σχολείων της ̟Α/βάθµιας και Β/βάθµιας εκ̟παίδευσης και την ̟παρακολούθηση του έργου των αντίστοιχων Σχολικών Ε̟πιτρο̟πών, ως εξής:

1. Αξιώτη Ιωάννη, ∆ηµοτικό Σύµβουλο – Πρόεδρο της ∆.Ε.Π. 

2. Πα̟παεµµανουήλ Αγγελική, ∆ιευθύντρια του ∆ηµοτικού Σχολείου Μυτιληνιών, µε ανα̟πληρωτή την Κούτρα Σοφία,  ∆ιευθύντρια του ∆ηµοτικού Σχολείου Παγώνδα.

3. Κόντη Ευτυχία, ∆ιευθύντρια του 1ου Γυµνασίου Σάµου, µε ανα̟πληρωτή την Χατζηιωαννίδου Πάτρα, ∆ιευθύντρια του 2ου Γυµνασίου Σάµου. 

4. ∆εµερτζή Ελ̟πινίκη, εκ̟ρόσω̟πο ΕΛΜΕ Σάµου. 

5. Παναγιώτου Αντώνιο, Εκ̟πρόσω̟πο Συλλόγου ∆ασκάλων και Νη̟πιαγωγών Σάµου, µε ανα̟πληρωτή τον Αρχοντούλη Ιωάννη.

6. Κολοβό ∆ηµήτριο, Εκ̟πρόσω̟πο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεµόνων του Γ.Ε.Λ. Σάµου, µε ανα̟πληρωτή την Αρχοντούλη Καλλιό̟πη – Πηνελό̟πη, Εκ̟πρόσω̟πο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεµόνων του 1ου ∆ηµοτικού Σχολείου Σάµου. 

7. Βαλωµένο Μάριο, Εκ̟πρόσω̟πο του Εργατικού Κέντρου Νοµού Σάµου, µε ανα̟πληρωτή τον Νεοφώτιστο Μανώλη.

8. Φλωρούς Εµµανουήλ, Εκ̟πρόσω̟πο του Ε̟πιµελητηρίου Σάµου, µε ανα̟πληρωτή τον Καρβελά Ευάγγελο.
 
Οι ανωτέρω οφείλουν να κάνουν ηλεκτρονική δήλωση ̟περιουσιακής κατάστασης και δήλωση οικονοµικών συµφερόντων ̟προς την Γ΄ µονάδα ελέγχου των δηλώσεων ̟περιουσιακής κατάστασης σύµφωνα µε τις διατάξεις της ̟αρ. 1θ του άρθρου 1 του Ν.3213/2003 ό̟πως τρο̟πο̟ποιήθηκε και ισχύει . 

Η ̟προθεσµία υ̟ποβολής είναι µέσα σε ενενήντα (90) ηµέρες α̟πό την α̟πόκτηση της ιδιότητάς τους (12/03/2020) δηλαδή, έως και την 11/06/2020. 

Τα ε̟πόµενα έτη, η δήλωση υ̟ποβάλλεται κάθε χρόνο κατά το διάστηµα της θητείας της άσκησης της δραστηριότητας ή της διατήρησης της ιδιότητας των υ̟πόχρεων και για το ε̟πόµενο έτος, (̟αρ.2 άρθρο 1 Ν.3213/2003 

H ̟παράλειψη ή η υ̟ποβολή ανακριβούς, ή ελλι̟πούς δήλωσης α̟πό τον υ̟πόχρεο, α̟ποτελεί ̟ποινικό αδίκηµα σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 6 του Ν.3213/03 ό̟πως τρο̟πο̟ποιήθηκε και ισχύει, ενώ για την εκ̟πρόθεσµη υ̟ποβολή α̟παιτείται ̟πλέον η ̟πληρωµή του σχετικού ̟παραβόλου, (αρθρ. 6 ̟αρ.1 Ν.3213/2003 ό̟πως ισχύει). 
 

Ο ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ
 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΝΤΖΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: