Τρίτη 2 Απριλίου 2024

ΣΥΛΛΟΓΟΣ Δ/Ν ΣΑΜΟΥ: Συμπληρωματικές οδηγίες-διευκρινίσεις για τη συμμετοχή στην απεργία-αποχή και από το πεδίο Β της ατομικής αξιολόγησης

Συμπληρωματικές οδηγίες-διευκρινίσεις για τη συμμετοχή στην απεργία-αποχή και από το πεδίο Β της ατομικής αξιολόγησης απέστειλε ο Σύλλογος Δ/Ν Σάμου. Συγκεκριμένα αναφέρει:

 Οι διευθυντές/ντριες, προϊσταμένες/οι που συμμετέχουν στην απεργία–αποχή δεν προχωρούν σε καμία ενέργεια που αφορά το στάδιο Β.

 Οι διευθυντές/ντριες, προϊστάμενες/οι που καλούνται να αξιολογήσουν με βάση το στάδιο Β, απαντούν στο ενημερωτικό έγγραφο οδηγιών που τους αποστέλλεται από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης ως εξής:

«Σε απάντηση του ανωτέρω εγγράφου, σας ενημερώνω ότι συμμετέχω στην απεργία αποχή που έχει προκηρύξει ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Σάμου από τις 26-3-2024 και έχω υπογράψει σχετική δήλωση συμμετοχής η οποία έλαβε τον υπ. αριθμ. ..... αριθμό πρωτοκόλλου της σχολικής μονάδας» και, εάν τους ζητηθεί, στέλνουν αντίγραφο της δήλωσης.

 Επίσης, οι νεοδιόριστες/οι που καλούνται να αξιολογηθούν για το στάδιο Β, αν και όταν τους/τις καλέσει - ορίσει προθεσμία συμπλήρωσης στοιχείων στην πλατφόρμα ο/η αξιολογητής/τριά τους, απαντούν στον/στην αξιολογητή/τριά τους, την ημέρα εκπνοής της προθεσμίας, με τη δήλωση απεργίας-αποχής και τον αριθμό πρωτοκόλλου.

Για το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: