Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Ένταση στην κινητοποίηση ενάντια στην αξιολόγηση στις Ράχες Ικαρίας

Στο χώρο η αστυνομία

Ένταση έχει προκληθεί στην κινητοποίηση στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ραχών στον Άγιο Πολύκαρπο, όπου γονείς και συλλογικότητες δεν αφήνουν την αξιολογήτρια να εισέλθει στο σχολείο για να προχωρήσει στην αξιολόγηση ενός εκπαιδευτικού γυμναστή.

Οι γονείς προέτρεπαν την αξιολογήτρια να αξιολογήσει πρώτα το σχολικό κτίριο, το οποίο κατά το μεγαλύτερο μέρος του αποτελείται από αίθουσες προκάτ και τις ανύπαρκτες αθλητικές υποδομές του.

Στην κινητοποίηση παρόντες είναι ο Δήμαρχος Ικαρίας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Ραχών (Άγιος Πολύκαρπος) εκπρόσωποι της Ένωσης Γονέων Ικαρίας, του Σωματείου εργαζομένων Δήμων Ικαρίας & Φούρνων, του Συλλόγου Ηλιαχτίδα, Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου (Χριστός), ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυκάρπου, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α’Βάθμιας, Δημοκρατικές Γυναίκες Ικαρίας, Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Ικαρίας, Σωματείο Ξενοδοχουπαλλήλων Ικαρίας & Φούρνων, Το Τοπικό Συμβούλιο Ραχών και το Τοπικό Συμβούλιο Αγ. Πολυκάρπου.

Η αξιολογήτρια ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία προσπάθησε ανεπιτυχώς να μπει στο χώρο και προκλήθηκε ένταση. Στη συνέχεια η Αστυνομία ζήτησε και πήρε κατάθεση από την Διευθύντρια του σχολείου.

Η ίδια αξιολογήτρια πρέπει να μεταβεί και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ραχών στο Χριστό για να ακολουθήσει την ίδια διαδικασία για εκπαιδευτικό.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: