Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Επιτροπή αξιολόγησης και στο υπουργείο Παιδείας για την εφεδρεία στους εκπαιδευτικούς

Επιτροπή αξιολόγησης και στο υπουργείο Παιδείας για την εφεδρεία στους εκπαιδευτικούςΤη σύσταση επιτροπής, η οποία θα εισηγηθεί, έπειτα από σχετικό διάλογο με τους εμπλεκόμενους φορείς, τη διαδικασία και τους όρους αξιολόγησης των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πρόκειται να ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας. 
Οι αρμοδιότητες καθώς και τα μέλη της επιτροπής θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσουν αύριο ο υπουργός Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλος και ο υφυπουργός Θ. Παπαθεοδώρου. 
 
Πηγές από το υπουργείο σημείωναν ότι τα μέλη της επιτροπής θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αμισθί και ότι το έργο τους δεν θα έχει καμία σχέση με απολύσεις ή την εφεδρεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, χθες, ο υφυπουργός Παιδείας, Θ. Παπαθεοδώρου τόνισε ότι η εφεδρεία θα ισχύσει και για τους εκπαιδευτικούς εφόσον αποφασιστεί για τον δημόσιο τομέα. Επισήμανε, πάντως, ότι το μέτρο της εφεδρείας δεν μπορεί να εφαρμοστεί στο μέσον της σχολικής χρονιάς, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο εφαρμογής του από το ερχόμενο έτος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: