Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Τελικός Πίνακας μορίων υποψηφίων Δ/ντών Π.Ε Σάμου (μετά τις ενστάσεις)

Δείτε τον τελικό πίνακα, ο οποίος επικυρώθηκε
από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου, με τα μόρια των υποψηφίων Δ/ντών μετά τις ενστάσεις.

Την Τρίτη (25/7/17)  θα γίνουν οι δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων από τους υποψήφιους Δ/ντές και την Πέμπτη (27/7/17) θα συνεδριάσει το Συμβούλιο Επιλογής και θα προτείνει την τοποθέτηση των Δ/ντών σε σχολεία της προτίμησής τους, σύμφωνα με τη σειρά τους στον τελικό αξιολογικό πίνακα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Α/θμια Εκπ/ση Σάμου ανάρτησε στο site της τον πίνακα μορίων των υποψήφιων Δ/ντών με εκπαιδευτικό να φαίνεται στη συνέντευξη με 8 μόρια, ενώ στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Επιλογής στις 19 Ιουλίου, τα μόρια του υποψηφίου στο αντίστοιχο πεδίο ήταν 7,83.

Απορία προκαλεί ότι το συγκεκριμένο σφάλμα δεν επηρεάζει την τελική βαθμολογία του υποψηφίου,επειδή έχουν υπολογισθεί τα 7,83 μόρια της συνέντευξής του και όχι τα 8, που εσφαλμένα αναγράφηκαν.

Θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο σφάλμα πρέπει να διορθωθεί άμεσα (διορθώθηκε) και να ανακοινοποιηθεί ορθά ο πίνακας, διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να σχηματιστούν ποικίλες εντυπώσεις και ερμηνείες από την πλευρά τόσο των συναδέλφων υποψηφίων όσο και όσων παρακολουθούν τη διαδικασία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: