Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΔΟΕ : Καταγγελία της κρατικής καταστολής στην απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης 29/06/2011

Το Δ.Σ. της ΔΟΕ χαιρετίζει τις χιλιάδες των εργαζομένων που κατέκλυσαν τους δρόμους σε πολλές πόλεις της Ελλάδας στις 28 και 29 του Ιούνη εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους στην πολιτική που έχει επιλέξει η κυβέρνηση, σε απόλυτη συνεργασία και συμφωνία με την Ε.Ε., το Δ.Ν.Τ. και την Ε.Κ.Τ.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καταγγέλλει την άγρια επίθεση των ΜΑΤ και την εκτεταμένη χρήση χημικών ενάντια στους διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας. Καταγγέλλει την επίθεση σε εκπαιδευτικούς κάτω από τα γραφεία της Δ.Ο.Ε., τη χρήση χημικών γύρω και μέσα στο κτήριο και τον τραυματισμό εκπαιδευτικών. Η ενέργεια αυτή στοχεύει στο χτύπημα και στην τρομοκράτηση του λαϊκού κινήματος για να περάσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα που περιέχονται στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Ταυτόχρονα, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καταγγέλλει τον προβοκατόρικο ρόλο των κουκουλοφόρων οι οποίοι αξιοποιούνται και εντάσσονται σε συγκεκριμένο σχέδιο υπονόμευσης και χτυπήματος του κινήματος. Αυτοί οι μηχανισμοί βρίσκονται στην υπηρεσία τρομοκράτησης του λαού και του λαϊκού κινήματος. Ο λαός οφείλει να απαντήσει στην κλιμάκωση του αυταρχισμού, στην επίθεση στα δικαιώματά του με οργάνωση και αντεπίθεση για την απόκρουση και την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής. Οι εκβιασμοί, η προβοκάτσια από τα όργανα του συστήματος, οι απειλές και η τρομοκρατία θα κλιμακωθούν.

Τώρα απαιτείται οργάνωση και περιφρούρηση του αγώνα.

Ο αγώνας συνεχίζεται.

Για το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

    Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γενικός Γραμματέας

Μαντάς Κομνηνός                                                       Πετράκης Σταύρος

Σύλλογος ΠΕ Αιγάλεω: Απάντηση στην ανακοίνωση της ΔΟΕ για την κρατική καταστολή στην απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης 29/06/2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: