Σάββατο 12 Μαΐου 2012

θεατρική ομάδα Σάμου : "Περπατώ εις το ΔΑΣΟΣ"

Την τρίτη της παραγωγή για φέτος, το «Περπατώ εις το Δάσος» της Στέλλας Μιχαηλίδου, παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα Σάμου.

Πρόκειται για σύνθεση γνωστών παραμυθιών ιδωμένων από μια μοντέρνα και κάπως ανατρεπτική σκοπιά που δεν θίγει όμως τον πυρήνα των μύθων που είναι η, μέσα από την πορεία – περιπέτεια της ζωής, αναζήτηση της ταυτότητας ενός νέου κοριτσιού, ενός νέου ανθρώπου.

Το «Περπατώ εις το Δάσος»  έχει παιχτεί από πολλές θεατρικές ομάδες σε όλη την Ελλάδα καθώς το χιούμορ του έργου αλλά και τα τραγούδια του Κώστα Βόμβολου δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια εύφορη παράσταση αγαπητή σε μεγάλους και μικρούς θεατές.


Η πρεμιέρα του έργου θα δοθεί το Σάββατο 12 Μαίου στις 8 το βράδυ στη Λέσχη Ερασιτεχνών. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 27 Μαίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 8 το βράδυ και κάθε Κυριακή στις 11 και30 το πρωί.

Η παράσταση αποτελεί και προσφορά στα παιδιά της Σάμου καθώς η  είσοδος θα είναι ελεύθερη για μικρούς φίλους μέχρι 12 ετών που θα συνοδεύονται.
 

Τηλέφωνο κρατήσεων 6906922369
 

Οι συντελεστές της παράστασης: Κώστας Βαρβαδούκας, Μαρία Βενέτη, Αλέκα Γεροντή, Ανθούσα Ζαμπριάνου, Δέσποινα Κάιλα, Νάσια ΚαμπάκηΕλισάβετ Καραθανάση, Χρύσα Λαμπρινάκου, Νίκος Λεμπέσης, Εύη Μάρκου, Λίτσα Μάρκου, Στέλιος ΜάρκουΣοφία Μαυρομμάτη, Σταύρος Μαυρομμάτης, Σταύρος Μιχαλόπουλος, Γιάννης Ντάλας, Βασιλεία ΣαμιώτηΙσαβέλλα Τριπόδη, Νίκος Τσούλος, Άννα-Μαρία Φισφή, Μάριος Χαρτζανιώτης, Χριστίνα Χαρτζανιώτου,Μαριλένα Χατζηφωτίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: