Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ ΣΑΜΟΥ, 28 Αυγούστου 2012

Του αιρετού του ΠΥΣΠΕ Σάμου,
Κακαγιάννη Αντώνη

Την Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012, συνεδρίασε το ΠΥΣΠΕ Σάμου με τα εξής θέματα: 1. Πλήρωση των κενών θέσεων Δ/ντών Δ.Σ. Π.Ε. Σάμου και 2. Κατάρτηση πίνακα λειτουργικών κενών ανά κλάδο και περιοχή μετάθεσης.

Στο πρώτο θέμα, μετά την προκήρυξη της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης για πλήρωση των κενών θέσεων Δ/ντών των Δ.Σ. Κοκκαρίου, 1ου Ραχών, 2ου Ραχών και Ευδήλου, υπήρξαν μόνο δύο δηλώσεις τοποθέτησης για τη κενή θέση του Δ/ντή του Δ.Σ. Κοκκαρίου.

Η δήλωση τοποθέτησης του κου Ψαραδέλλη Ευστράτιου, είχε συνολικά 34,89 αξιολογικές μονάδες  (αντικειμενικά κριτήρια 19,89 και συνέντευξη 15,00), ενώ η δήλωση τοποθέτησης της κας Ανδρεάδου Σουλτάνας, 23,33 αξιολογικές μονάδες (αντικειμενικά κριτήρια 9,76 και συνέντευξη 13,57) σύμφωνα με τον αξιολογικό πίνακα επιλογής υποψηφίων Δ/ντών. Έτσι, τοποθετήθηκε ως Δ/ντής στο Δ.Σ. Κοκκαρίου ο κ. Ψαραδέλλης Ευστράτιος, με θητεία έως 31/7/15

Στη συνέχεια, επειδή δεν υπήρξε ενδιαφέρον για τις  κενές θέσεις των Δ/ντών των υπόλοιπων Δ.Σ. από τους υποψήφιους Δ/ντές του αξιολογικού πίνακα  θα καλυφθούν από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στις συγκεκριμένες σχολικές μονάδες.  

Ως δεύτερο θέμα ήταν η κατάρτηση του πίνακα με τα λειτουργικά κενά, ανά κλάδο και περιοχή μετάθεσης που μπορείτε να τα δείτε εδώ, και τη δήλωση προτίμησης εδώ.

Σύμφωνα με απόφαση της περιφέρειας Β. Αιγαίου, θα λειτουργήσουν ως ολοήμερα τα Δ.Σ. Πύργου, Πλατάνου, Κουμέικων και Βουρλιωτών στην Α΄Σάμου, Καραβοστάμου και 2ου Ραχών στη Β΄Σάμου. 

Οι δηλώσεις προτίμησης των εκπαιδευτικών που παραμένουν στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ, που έχουν έρθει με απόσπαση από άλλο ΠΥΣΠΕ και οι νεοδιόριστοι του 2011 μπορούν να υποβληθούν με fax [22730-80427] ή με e-mail [mail@dipe.sam.sch.grέως την Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012. 

Οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών θα γίνουν στη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ τη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012, με την εξής σειρά:
  1. εκπ/κοί που είναι στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ,
  2. εκπ/κοί που έχουν ζητήσει απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ,
  3. εκπ/κοί που έχουν έρθει με απόσπαση από άλλο ΠΥΣΠΕ και 
  4. οι νεοδιόριστοι του 2011 
Θα προηγηθούν της σειράς, εφόσουν υπάρξουν υπεραριθμίες εκπ/κών με οργανική θέση.

Οι εκπαιδευτικοί που έχουν έρθει με απόσπαση από άλλο ΠΥΣΠΕ και οι νεοδιόριστοι του 2011, μπορούν να δηλώσουν και άλλα σχολεία, χωρίς λειτουργικά κενά, επειδή κατά την τοποθέτηση των εκπ/κών που ζητούν απόσπαση εντός του ΠΥΣΠΕ, να δημιουργηθούν και άλλα λειτουργικά κενά.

Μετά από ερωτήματα συναδέλφων, όσοι εκπ/κοί δεν έχουν τοποθετηθεί σε οργανική θέση θα κάνουν ανάληψη υπηρεσίας τη Δευτέρα 3/9 στη Δ/νση Α/θμιας εκπ/σης Σάμου.


 
Πάντα στη διάθεσή σας
Κακαγιάννης Αντώνης
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: