Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ / ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ - ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ/ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΟΕ

clip_image002Υπενθυμίζουμε την αντίστοιχη συγκέντρωση των Δ/ντών/Προϊσταμένων σχολείων – νηπιαγωγείων την Παρασκευή 17-10-14 στις 7:00 μ.μ. στο 1ο Δ.Σ. Σάμου.

Την Τετάρτη, 15/10/2014, ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου μας, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Μεσαίου Καρλοβάσου η πρώτη συνάντηση Διευθυντών/Προϊσταμένων των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του νησιού μας, με θέμα συζήτησης την απεργία-αποχή από τις διαδικασίες της αξιολόγησης-αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των συναδέλφων της περιοχής καθώς και ελπιδοφόρες οι αποφάσεις που πάρθηκαν ομόφωνα από το σύνολο των παρισταμένων.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν οι θέσεις του Κλάδου και του Συλλόγου και ομόφωνα αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Οι διευθυντές σχολικών μονάδων να συμμετέχουν στην Απεργία - Αποχή που έχουν κηρύξει Α.Δ.Ε.Δ.Υ.–Δ.Ο.Ε. από όλες τις διαδικασίες υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης (Π.Δ. 152/13) των εκπαιδευτικών αλλά και αυτοαξιολόγησης -αξιολόγησης της σχολικής μονάδας και κάθε διαδικασία αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου η οποία πραγματοποιείται σε υλοποίηση του σχετικού νομοθετικού πλαισίου (Ν. 4024/11, Ν. 3848/10, Ν. 4142/13, Ν. 3679/10).

2. Οι Σύλλογοι Διδασκόντων να μην συμμετέχουν σε ομάδες εργασίας, να μην καταθέσουν κανενός είδους σχέδιο δράσης ή προγραμματισμό των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων στο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

3. Οι εκπαιδευτικοί να μην εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη στελέχωση των 5μελών επιτροπών ανά νομό και να απέχουν από την «εθελοντική» αξιολόγηση.

clip_image001

Καλούμε όλους τους Δ/ντές/Προϊσταμένους σχολείων - νηπιαγωγείων στη συγκέντρωση για να συζητήσουμε την απόφαση της ΔΟΕ για την απεργία - αποχή από τη διαδικασία της αξιολόγησης-αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας.

Όσοι συνάδελφοι, δεν μπορούν να προσέλθουν, ας στείλουν τον υποδιευθυντή ή κάποιον άλλο συνάδελφο.

Η συγκέντρωση είναι ανοιχτή και για όλους τους συναδέλφους. 

clip_image003

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: