Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Το νομαρχιακό τμήμα Σάμου της ΑΔΕΔΥ για την Αξιολόγηση

Το νομαρχιακό τμήμα Σάμου της ΑΔΕΔΥ χαιρετίζει όλους τους εργαζόμενους στον Δημόσιο τομέα των νησιών μας που αντιστάθηκαν και αντιστέκονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία απέναντι στον θεσμό της αξιολόγησης. Στις περισσότερες υπηρεσίες του Νομού, η συμμετοχή είναι στο 100% ενάντια στο σχετικό νόμο 4281/2014.

Ο νόμος αυτός δεν στοχεύει στην βελτίωση των υπαλλήλων και των υπηρεσιών του Δημοσίου αλλά σε απολύσεις και αλλαγές των εργασιακών σχέσεων. Το Ν.Τ. Σάμου της ΑΔΕΔΥ καλεί όλους τους εργαζόμενους τους διευθυντές και τους προϊσταμένους να μην αξιολογηθούν και να μην αξιολογήσουν, να συμμετέχουν στην Απεργία Αποχή που έχουν κηρύξει οι ομοσπονδίες κατά κλάδο έως τις 31 Οκτωβρίου 2014, από το αντικείμενο της αξιολόγησης, ημερομηνία ολοκλήρωσης των προθεσμιών που ορίζει ο νόμος 4281/2014.

Καλούμε όλα τα σωματεία μέλη αλλά και όλους τους εργαζόμενους να πιστέψουν στη δύναμη τους και να οργανώσουν τον αγώνα τους ενάντια σε όλους τους αντεργατικούς νόμους και τις αντιλαϊκές πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Δ.Ν.Τ. που εφαρμόζουν πιστά όλες οι κυβερνήσεις.

Εμείς οι εργαζόμενοι δεν τρέφουμε αυταπάτες, καμιά λύση δεν πρόκειται να δοθεί από τα «πάνω», κανένας σωτήρας δεν πρόκειται να μας σώσει αν δεν αποφασίσουμε να σωθούμε εμείς, αν δεν πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας και να ανατρέψουμε αυτή τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που ρημάζει τις ζωές μας σε όλα τα επίπεδα.

Όλοι μαζί συσπειρωνόμαστε στα ταξικά συνδικάτα, δίνουμε μάχη για την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος, ενάντια στον παλιό και νέο κυβερνητικό συνδικαλισμό.

clip_image002[4]

Δεν υπάρχουν σχόλια: