Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Ενημερωτικό για τις προσλήψεις Αναπληρωτών στο ΠΥΣΠΕ Σάμου-Λειτουργικά κενά–Πίνακες Αναπληρωτών

ΠΥΣΠΕ Σάμου: Πάνω από 200 λειτουργικά κενά εκπαιδευτικώνΑγαπητοί συνάδελφοι,

Σας καλωσορίζουμε στη Σάμο και σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά, καλή διαμονή και καλή δύναμη που σίγουρα θα χρειαστείτε στο διδακτικό σας έργο!

Για μια ακόμα χρονιά, δεκάδες χιλιάδες αναπληρωτές θα βρίσκονται στα σκαλοπάτια μιας Διεύθυνσης ΠΕ μέχρι τη Δευτέρα (9/9) για να καταθέσουν τα ίδια και τα ίδια χαρτιά, όπως κάθε χρόνο, ενώ θα μπορούσε να γίνει η ανάληψη υπηρεσίας ηλεκτρονικά, δημιουργώντας έτσι δίκαια άγχος και αγανάκτηση εκ μέρους όλων των αναπληρωτών. Γι αυτό κρίναμε σκόπιμο να σας ενημερώσουμε για τις τοποθετήσεις, οι οποίες γίνονται σύμφωνα με τα μόρια και με ΚΑΝΕΝΑ άλλο τρόπο.

F Ο Νομός Σάμου χωρίζεται σε τρεις (3) περιοχές Α, Β, Γ. Η Α΄ περιοχή περιλαμβάνει τα σχολεία/νηπιαγωγεία της Σάμου, η Β΄ περιοχή της Ικαρίας και η περιοχή Γ΄ των Φούρνων. Δυσπρόσιτα σχολεία/νηπιαγωγεία στη Σάμο είναι της Καλλιθέας & του Μαραθοκάμπου, ενώ όλα δυσπρόσιτα είναι στην Ικαρία και στους Φούρνους. Για όσους δε γνωρίζουν τα νησιά μας μπορείτε να τα δείτε εδώ .

F Τα λειτουργικά κενά αναρτώνται από τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Σάμου στον πίνακα των ανακοινώσεων. Μπορείτε να τα δείτε για την Α΄ Σάμου εδώ και για τη Β΄ και Γ΄ Σάμου εδώ.

F Η τοποθέτηση όλων των συναδέλφων αναπληρωτών, γίνεται με μετρήσιμα μόρια. Προηγούνται στους πίνακες των αναπληρωτών (Β, Γ) τα κοινωνικά κριτήρια (πολύτεκνοι, έγγαμοι με παιδιά, έγγαμοι). Πρώτα τοποθετούνται οι εκπαιδευτικοί από τον πίνακα Β και μετά από τον πίνακα Γ.

Τους πίνακες των αναπληρωτών και τη σειρά των εκπαιδευτικών μπορείτε να τους δείτε εδώ για τους Δασκάλους Α΄ Σάμου, εδώ για τη Β΄ και τη Γ΄ Σάμου, εδώ για τις Νηπιαγωγούς, εδώ για τις Ειδικότητες, εδώ για την Ειδική Αγωγή και εδώ για τις Τάξεις Υποδοχής.

F Οι συνάδελφοι Ειδικοτήτων τοποθετούνται πρώτα στην πρώτη τους επιλογή στη δήλωση προτίμησης σχολείου, σύμφωνα με τα μόριά τους και στη συνέχεια με αίτησή τους διατίθενται στα υπόλοιπα σχολεία από το ΠΥΣΠΕ Σάμου.

F Κανένας/καμία Δ/ντής/τρια Εκπ/σης δεν μπορεί να σας τοποθετήσει σε σχολείο ή να σας μετακινήσει χωρίς δήλωσή σας. Η οποιαδήποτε άλλη μετακίνηση που σας ζητηθεί από τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Σάμου να ενημερώνετε άμεσα το Δ.Σ. του Συλλόγου και να μην μετακινείσθε, αν δε ζητήσετε εγγράφως την απόφαση μετακίνησης.

Η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης έχει το δικαίωμα, βάσει νόμου, να σας μετακινήσει για δύο (2) μήνες ΜΟΝΟ σε εξαιρετικές περιπτώσεις, αλλά και πάλι πρέπει να ζητήσετε εγγράφως την απόφαση μετακίνησης.

F Μειωμένο ωράριο κατά δυο (2) ώρες την εβδομάδα (από το διδακτικό ωράριο που αναφέρεται στη σύμβασή τους) δικαιούνται μητέρες αναπληρώτριες εκπαιδευτικοί (πλήρους και μειωμένου ωραρίου) που έχουν παιδιά έως δυο ετών.

F Το χρονοδιάγραμμα της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Σάμου για τις τοποθετήσεις των αναπληρωτών είναι: Δευτέρα (9/9), το απόγευμα, τοποθετήσεις αναπληρωτών Β΄ και Γ΄ Σάμου. Την Τρίτη (10/9) το πρωί, τοποθετήσεις όλων των αναπληρωτών Α΄ Σάμου. Παρασκευή (13/9) διαθέσεις όλων των εκπαιδευτικών Eιδικοτήτων.

ΚΑΛΗ TΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!
    
Κακαγιάννης Αντώνης                                     Δάλλη Μαρία
            
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου                  Αναπληρώτρια  Αιρετή ΠΥΣΠΕ Σάμου

6940556436-6944271826 - 22730.61231             6974476651 - 22730.32940

antoniskak18@gmail.com                          dalllimar@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: