Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Yannis Charalabidis on Twitter: "Έτσι θα ήθελα να είναι και το ... ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/6, ΣΤΙΣ 6:00 μ.μ, ΣΤΗΝ ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΑ
(1Ο Δ.Σ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ)

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει η ανακοίνωση της Ενωτικής για τις κινητοποιήσεις που τάχα διοργάνωσε ενάντια στη χειρότερη λαίλαπα που πάει να περάσει από την Παιδεία μας τα τελευταία 30 χρόνια.

Έχουν μπερδέψει ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς από διαδικασίες, δεοντολογία, θεσμικούς ρόλους και μάλλον φαντάζονται εαυτόν στο ρόλο του σουλτάνου των 5 εδρών σε μια αέναη σειρά από πολιτικά ατοπήματα.

Η αλήθεια λοιπόν -ως προς την χθεσινή τους ανακοίνωση- είναι η εξής:

  1. Συνεδρίαση Δ.Σ. έχει να γίνει από τα μέσα Φλεβάρη (!). Ούτε διαδικτυακά ούτε διά ζώσης συνεδριάσαμε ποτέ μέχρι και σήμερα.

  1. Για τις κινητοποιήσεις που μιλούν δεν έγινε ποτέ συνεδρίαση ούτε συζήτηση, αλλά συμφώνησαν από μόνοι τους με την ΕΛΜΕ, χωρίς ποτέ να ερωτηθούμε και να ενημερωθούμε νωρίτερα (έστω και τηλεφωνικά, ως όφειλαν),  πράγμα που δείχνει ότι δεν είπαν όχι στην ΕΛΜΕ, αλλά δεν είχαν και διάθεση να προπαγανδίσουν την κινητοποίηση.

  1. Αυτοί οι “εξ αποστάσεως συνδικαλιστές", που έχουν καταντήσει κουρελόχαρτο κάθε δημοκρατική δεοντολογία, είναι οι τελευταίοι που θα μας κουνήσουν το δάχτυλο για την παρουσία και τις θέσεις μας στο Σύλλογο και στα ζητήματα που καίνε τον κλάδο και το μέλλον το δικό μας και των μαθητών μας.
Και ειλικρινά αναρωτιόμαστε: αφού τόσο πολύ κόπτονται για τις κινηματικές διαδικασίες και τις γνήσιες διαδικασίες βάσης, προκειμένου να συζητηθούν και να αναδειχτούν τα ζητήματα, τελικά τι θα γίνει;

Θα καλέσουν σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για το πολυνομοσχέδιο και την τροπολογία ή νομίζουν ότι θα ασχολούμαστε με την μπάλα στην εξέδρα;

Μήπως φοβούνται να τοποθετηθούν και να πάρουν αποφάσεις ενώπιον των συναδέλφων; Απορία...


Συνεχίζουμε να υπογράφουμε :


 Με συναδελφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Δάλλη Μαρία
μέλος του Δ.Σ. Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου, αναπληρώτρια αιρετή ΠΥΣΠΕ
Κακαγιάννης Αντώνης
μέλος του Δ.Σ. Δ/Ν Σάμου, αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: