Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Συνεδριάσεις ΠΥΣΠΕ 21/12 & 17/12/20

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ø Στη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ στις 21/12/20 :

1. Κυρώθηκε ομόφωνα ο πίνακας μορίων μετάθεσης και τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες αρμοδιότητας ΠΥΣΠΕ.

Στον πίνακα μορίων οριστικής τοποθέτησης των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής σε σχολικές μονάδες αρμοδιότητας ΠΥΣΠΕ δεν συμπεριλαμβάνονται αρκετοί εκπαιδευτικοί και ζητήσαμε να συμπεριληφθούν στον ίδιο πίνακα.

Η απάντησε που δόθηκε ήταν ότι στις συγκεκριμένες πλατφόρμες του υπουργείου Παιδείας δεν μπορούν να συμπεριληφθούν οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί στον πίνακα Ειδικής Αγωγής, αλλά αυτό θα διορθωθεί στη συνέχεια αυτόματα, από το υπουργείο, αρχές Μαρτίου. Αν δεν διορθωθεί τότε θα υπάρχει πρόβλημα με τις οριστικές τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής τον Ιούνιο στις σχολικές μονάδες.

2. Επανατοποθετήθηκε ομόφωνα η εκπαιδευτικός Κωστοπούλου Βασιλική στο 3ο Νηπιαγωγείο Καρλοβάσου. Στη σημερινή συνεδρίαση, όπως ενημερωθήκαμε, το μοναδικό λειτουργικό κενό που δόθηκε στην εκπαιδευτικό από την Α/θμια Εκπ/ση, ήταν το 3ο Νηπιαγωγείο Καρλοβάσου. Επίσης, υπήρχε και αίτηση της εκπαιδευτικού, με την οποία ζητούσε το συγκεκριμένο Νηπιαγωγείο.

Με την τοποθέτηση της εκπαιδευτικού στο 3ο Νηπιαγωγείο θα αποσπασθεί η εκπαιδευτικός Πολυζωγοπούλου Χρύσα στο Τμήμα Ένταξης του νηπιαγωγείου της.

Όταν επιστρέψει η εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής Σταυριανάκη Μαρία, από την άδειά της στο 3ο νηπιαγωγείο Καρλοβάσου, τότε θα τοποθετηθεί στο Τμήμα Ένταξης, και η εκπαιδευτικός Πολυζωγοπούλου Χρύσα θα επιστρέψει στην προηγούμενη θέση της, σύμφωνα με την δήλωση της προέδρου του ΠΥΣΠΕ.

Όσον αφορά την επίθεση που δεχθήκαμε από τη Προϊσταμένη του 3ου Νηπιαγωγείου Καρλοβάσου που υπέγραψε ως αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δ/Ν Σάμου (είχαμε την εντύπωση ότι είχαν παραιτηθεί από το Δ.Σ…. ) ότι ψηφίζουμε επιλεκτικά τα αιτήματα των εκπαιδευτικών, σας ενημερώνουμε τα εξής:

    1. Δεν ψηφίσαμε επιλεκτικά, αλλά ζητήσαμε να εξετασθεί σε επόμενη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ.
    2. Το ΠΥΣΠΕ σε κάθε συνεδρίαση εξετάζει τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, τα οποία έχουν γίνει γνωστά από τη γραμματεία του ΠΥΣΠΕ, πριν από τη συνεδρίασή του.
    3. Η απόσπαση της προϊσταμένης του 3ου νηπιαγωγείου Καρλοβάσου στο Τμήμα Ένταξης δεν υπήρχε, ως θέμα, στην Ημερήσια Διάταξη του ΠΥΣΠΕ.
    4. Τέλος, δεν καταλαβαίνουμε το λόγο να μην εξετασθεί η συγκεκριμένη απόσπαση σε επόμενη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ, αφού σύμφωνα με την ενδιαφερόμενη υπήρχαν:

        1. όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και
        2. η τοποθέτησή της θα γινόταν ΜΕΤΑ από την πλήρωση της κενής θέσης από  νηπιαγωγό, πράγμα που έγινε σήμερα (21/12).  
3. Αναγνωρίσθηκε ομόφωνα η αναγνώριση Μεταπτυχιακού Τίτλου της αναπληρώτριας Εκπαιδευτικού Κλάδου ΠΕ 70, Κατσαμπούλα Όλγας.

Ø Στη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ στις 17/12/20 :

    1. Αναγνωρίσθηκαν ομόφωνα η εκπαιδευτική προϋπηρεσία, οι Μεταπτυχιακοί Τίτλοι Σπουδών και τα τελικά Μ.Κ. των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών.
    2. Ορίσθηκε ομόφωνα, ως Προϊσταμένη στο Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ» η Βαρβαδούκα Ειρήνη.
    3. Τοποθετήθηκε ομόφωνα η εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70/Δασκάλων, Μπαλιάκου Χαρίκλεια Τριάδα, στο Δ.Σ. Κοντακεΐκων
    4. Τοποθετήθηκε κατά πλειοψηφία η νηπιαγωγός, Κωστοπούλου Βασιλική, στο 3ο Νηπιαγωγείο Καρλοβάσου. Διαφωνήσαμε με την τοποθέτηση, επειδή δεν τις είχαν δοθεί όλα τα λειτουργικά κενά και να επιλέξει η συνάδελφος.
    5. Χορηγήθηκε ομόφωνα η άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου στην εκπαιδευτικό ΠΕ86/ Πληροφορικής, Τόλιου Μελπομένη στο ΣΔΕ Καρλοβάσου (Έκτακτο).
    6. Λόγω σφάλματος στους πίνακες για τα Μ.Κ. των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών, τα νέα Μ.Κ. θα αποδοθούν αναδρομικά στη μισθοδοσία του Φεβρουαρίου

Ø Διαβάστε την ανακοίνωσή μας για το πρόβλημα στέγασης του Ειδικού Νηπιαγωγείου στο:

https://epikoinonia-samou.blogspot.com/2020/12/blog-post_21.html

Διαβάστε εδώ τις προηγούμενες συνεδριάσεις του ΠΥΣΠΕ


Σας ευχόμαστε

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Ελπίζοντας με τη νέα χρονιά

να βρεθούμε στο φυσικό μας χώρο, το σχολείο μας!


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Κακαγιάννης Αντώνης               Δάλλη Μαρία

                Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου,      Αναπληρώτρια Αιρετή ΠΥΣΠΕ Σάμου,

6940556436-6944271826 - 22730.61231,      6974476651 - 22730.32940,

         antoniskak18@gmail.com          dalllimar@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: