Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Πρόεδρος ΟΛΜΕ: Δυστυχώς, έχει χαθεί το νήμα της επικοινωνίας με την κυρία Υπουργό

Ο κ. Τσούχλος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Attica και στην εκπομπή ΝΕΤ24 με τον Βασίλη Ταλαμάγκα, για τα προβλήματα που υπάρχουν στην διαδικασία της τηλεκπαίδευσης και αποκάλυψε ότι δυστυχώς, έχει χαθεί το νήμα της επικοινωνίας με την κυρία Υπουργό.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δυστυχώς, έχει χαθεί το νήμα της επικοινωνίας με την κυρία Υπουργό. Έχουμε να επικοινωνήσουμε μαζί της για το οτιδήποτε από τις 8 Οκτωβρίου. Μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες έχουν συμβεί κοσμοϊστορικά γεγονότα και στην ελληνική κοινωνία, αλλά και στην ελληνική εκπαίδευση.

Για το λόγο αυτό, έχουμε ζητήσει εγγράφως από την κυρία Υπουργό να συναντηθούμε, χωρίς να πάρουμε απάντηση. Εδώ και κάποιες ημέρες επικαιροποιήσαμε το αίτημά μας δηλώνοντας ότι στις 3.12 στις 14:00 θα βρισκόμαστε μπροστά από το Υπουργείο Παιδείας, αναμένοντας συνάντηση με την κυρία Υπουργό.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση. Άλλοτε, σε παρόμοιες καταστάσεις, είχαμε επικοινωνία με το υπουργείο. Πραγματοποιώντας συνάντηση ή με την κυρία Κεραμέως ή με την κυρία Ζαχαράκη. Τώρα όμως δεν υπάρχει η παραμικρή απάντηση και είναι μεγάλο λάθος για την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας να μη συναντηθεί με την ΟΛΜΕ»

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: