Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Κύρωση τελικού αξιολογικού πίνακα υποψήφιων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Σάμου

Μετά την κύρωση των τελικών πινάκων επιλογής υποψηφίων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, καλούνται να υποβάλουν δήλωση τοποθέτησης, με σειρά προτίμησης για τις σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, στο πληροφοριακό σύστημα υποβολής 

αιτήσεων (https://schooldirectors.minedu.gov.gr/), εντός αποκλειστικής προθεσμίας δύο (2)εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση του πίνακα, στην ιστοσελίδα της οικείαςΠεριφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, ήτοι από την Δευτέρα 10-4-2023 και ώρα 08:00 μέχρι και την Τρίτη 11-4-2023 και ώρα 23:59.

Διευκρινίσεις για τους υποψηφίους:

1. Οι υποψήφιοι για τις θέσεις Διευθυντών Σχολικών Μονάδων μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τις θέσεις του συνόλου των σχολικών μονάδων της ΔΙΠΕ Σάμου 

2. Οι πίνακες ισχύουν από την κύρωσή τους έως την 31η Ιουλίου του τρίτου έτους που ακολουθεί την κύρωσή τους 

3. Η δήλωση προτίμησης για τοποθέτηση είναι υποχρεωτική για όλους τους υποψήφιους που είναι εγγεγραμμένοι στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων. 

Υποψήφιοι που δεν υποβάλλουν δήλωση προτίμησης διαγράφονται από τον πίνακα άρθρο 12 της υ. α. Φ.361.22/6/149788 /Ε3/2-12-2022.

Δείτε τους κυρωμένους πίνακες των υποψηφίων Δ/ντών σε όλες τις Δ/νσεις Εκπ/σης

Α/θμιας Εκπ/σης

Β/θμιας Εκπ/σης


Δεν υπάρχουν σχόλια: