Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Mαθητές από όλη τη Σάμο έδωσαν το παράδειγμα!

Με μεγάλη συμμετοχή από όλη τη Σάμο ολοκληρώθηκαν οι σχολικές γιορτές ανακύκλωσης, στην οποία έλαβαν μέρος 13 σχολεία, με 27 τμήματα από όλη σχεδόν τη Σάμο.

Πρώτο αναδείχτηκε το τμήμα Α1 του 2ου Γυμνασίου Σάμου, με 21.264 συσκευασίες, 2ο το τμήμα Ε1 του 1ου δημοτικού σχολείου Σάμου και 3ο το τμήμα Α’ του δημοτικού σχολείου Πυθαγορείου.


«Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι η μαζική συμμετοχή των μαθητών του Καρλοβάσου, όπου συμμετείχαν όλες οι τάξεις του δημοτικού (4.000 συσκευασίες) και του σχολείου τού Όρμου (2.497), αλλά και σχολείων από τα Κουμείκα, Μαραθόκαμπο, Κοκκάρι, Καλλιθέα και Άγιο Κωνσταντίνο. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και στους δασκάλους», είπε ο πρόεδρος του ΟΤΑ Ανατολικής Σάμου, κος Τζανενάς και πρόσθεσε: «Με συγκίνησε η προσπάθεια μιας δασκάλας από το Καρλόβασι, της κας Μαρίας, που έριξε μέσα σε μία ημέρα στο μηχάνημα ανταποδοτικής ανακύκλωσης ένα φορτηγό με συσκευασίες, μαζεύοντας υπομονετικά τα κουπόνια, δίνοντας  το παράδειγμα προς μίμηση στα παιδιά και τους δασκάλους».

Επιπλέον ο κος Τζανενάς επισήμανε πως από του χρόνου οι Γιορτές Ανακύκλωσης θα γίνονται 2 φορές το χρόνο, και τόνισε πως η απονομή των δώρων θα γίνει πριν την Πρωτοχρονιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: