Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Που διορίστηκαν πέρυσι αναπληρωτές δάσκαλοι και νηπιαγωγοί, του αιρετού Ζαχαρία Καψαλάκη

Και ενώ περιμένουμε την εγκύκλιο των αναπληρωτών και η αγωνία για τη συμπλήρωση των αιτήσεων αυξάνεται, προσπάθησα να ετοιμάσω χρήσιμα στοιχεία τα οποία πιστεύω ότι βοηθήσουν τους συναδέλφους που θα κάνουν αιτήσεις. Σημειώνω ότι οι αριθμοί είναι πραγματικοί και έχουν σκοπό την ενημέρωσή σας και μόνο. Η τελική απόφαση που έχει να κάνει αν θα βάλουν ή όχι το περιβόητο «κουτάκι» ανήκει αποκλειστικά στους συναδέλφους μας αναπληρωτές.

Δασκάλων
Μελετώντας τους πίνακες βλέπουμε ότι τριψήφιο αριθμό αναπληρωτών δασκάλων, πήραν οι περιοχές: Α Αθηνών, Α Αν. Αττικής, Αιτωλοακαρνανία, Β Αν. Αττικής, Ηλιεία και Ηράκλειο.
Ετοιμάζω νέο ενημερωτικό με πίνακες για τους συναδέλφους αναπληρωτές ειδικοτήτων.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς



Ζαχαρίας Καψαλάκης
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να λαμβάνουν την ενημέρωση που στέλνω στα σχολεία στο προσωπικό τους ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (και τους καλοκαιρινούς μήνες), μπορούν να μου το στείλουν μήνυμα στο: zkapsala@otenet.gr– Επίσης έχω σελίδα στο Facebook (το όνομά μου με ελληνικούς χαρακτήρες ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ, αλλά μόνο για εγγραφές, καθώς έχει γεμίσει) για άμεση καθημερινή ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων. Όποια σχολεία ή συνάδελφοι, δεν επιθυμούν να λαμβάνουν πλέον ενημερωτικά μου, να με ενημερώσουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: