Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ της "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" για τις εκλογές του Συλλόγου Δ/Ν Σάμου

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ του Συλλόγου Δ/Ν Σάμου ευχαριστεί θερμά ΟΛΕΣ τις συναδέλφισσες και ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους για την στήριξή τους στις εκλογές του Συλλόγου μας.
Ευχαριστούμε το προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης και όλες τις συναδέλφισσες της εφορευτικής επιτροπής για την άψογη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών.
Απευθυνθήκαμε σε όλους τους συναδέλφους τονίζοντας ότι είμαστε:

1. απέναντι σε κάθε κυβερνητική εξουσία που επιβουλεύεται τα συμφέροντα των εκπαιδευτικών και το δημόσιο σχολείο,
2. απέναντι σε όλο το φάσμα του κομματικού κυβερνητικού κρατικού συνδικαλισμού (παλιού και νέου) που απαξιώνει τις συλλογικές διαδικασίες και την αυτενέργεια των συναδέλφων-ισσών.
Στη Γ.Σ καταθέσαμε τις προτάσεις και τα ψηφίσματά μας για την απεργία-αποχή από την αξιολόγηση και για το προσφυγικό που ψηφίστηκαν από την Γενική Συνέλευση και είναι θέσεις του Συλλόγου.
Με τη δύναμη των δύο εδρών στο νέο Δ.Σ που οι συνάδελφοι-ισσες μάς εμπιστεύθηκαν, θα συνεχίσουμε τον αγώνα, όπως ΠΑΝΤΑ, με συνέπεια, σταθερότητα και πείσμα για:
·    το ξαναζωντάνεμα των συμμετοχικών διαδικασιών, την παιδαγωγική ελευθερία και δημοκρατία στα σχολεία χωρίς αξιολογήσεις/κατηγοριοποιήσεις σχολείων και εκπαιδευτικών,
·     τους μαζικούς μόνιμους διορισμούς όλων των αναπληρωτών,
· την επαναφορά του 13ου-14ου μισθού και των επιδομάτων (εξωδιδακτικής απασχόλησης-ειδικής αγωγής),
·  ίδιο διδακτικό ωράριο εκπαιδευτικών πολυθεσίων, ολιγοθεσίων και νηπιαγωγείων. Ίσα δικαιώματα μονίμων και αναπληρωτών.
·     τη μείωση των ορίων συνταξιοδότησης,
·      την καθολική εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής αγωγής.
·      αυξήσεις των δαπανών σε Παιδεία, Υγεία και Πρόνοια.
Ας τολμήσουμε ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ μαζί να μην συνηθίσουμε την κόλαση των νεοφιλελεύθερων πολιτικών και των μνημονίων. Μαζί με όλους τους εργαζόμενους, ας γίνουμε το αντίπαλο δέος στους κρατούντες!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ,
ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ KAI ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ !
Με πολλούς συναδελφικούς χαιρετισμούς
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να είστε καλά βρε παιδιά . Με κάνατε και γέλασα πρωί πρωί . Μάλλον χρειάζεστε ένα λεξικό της ελληνικής γλώσσας . Από πότε ξέρετε εσείς την σημασία των λέξεων ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ KAI ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ?