Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Μαζική συγκέντρωση στο Καρλόβασι ενάντια στην κρατική τρομοκρατία

Μαζική συγκέντρωση στο Καρλόβασι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του Σαββάτου (13/3) στην πλατεία Καρλοβάσου, ενάντια στην κρατική τρομοκρατία και για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων. 

Πάνω από 120 άτομα, φοιτητές, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν στις 12 το μεσημέρι μετά από κάλεσμα του ΚΚΕ (μ-λ), της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Ανοιχτής Συνέλευσης.  

Τις προηγούμενες μέρες είχε κυκλοφορήσει κοινό κάλεσμα των «πολιτικών οργανώσεων και συλλογικοτήτων»,  δόθηκαν ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, πραγματοποιήθηκε αφισοκόλληση και ανάρτηση πανό προκειμένου να μαζικοποιηθεί η συγκέντρωση.

Πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από όλες τις πολιτικές δυνάμεις που βρεθήκαν στη συγκέντρωση και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μαχητική πορεία στους κεντρικούς δρόμους.  

Κυριάρχησαν τα συνθήματα καταγγελίας της κρατικής τρομοκρατίας. Σε όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης υπήρχε αστυνομική παρουσία, χωρίς όμως να υπάρξει καμία ένταση. Η κινητοποίηση έδωσε κουράγιο, απάντησε στις πραγματικές διαθέσεις του λαού και αποτελεί μια σημαντική παρακαταθήκη για μελλοντικές προσπάθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: