Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

ΑΔΕΔΥ-ΟΛΜΕ : Με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη

Κάλεσμα προς τους εργαζομένους να προσέλθουν στις υπηρεσίες αιμοδοσίας όλων των νοσοκομείων της χώρας για εθελοντική αιμοδοσία

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει τη θλίψη της για την ανείπωτη τραγωδία, ξημερώματα Τρίτης 1 Μαρτίου στα Τέμπη, δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δύο νοσοκομείων της Λάρισας αλλά και άλλων νοσοκομείων (Κατερίνης και..

Θεσσαλονίκης), που από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας βρέθηκαν στις θέσεις τους και  δίνουν αγώνα για την περίθαλψη των τραυματιών.

Ταυτόχρονα, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζομένους στο Δημόσιο να προσέλθουν στις υπηρεσίες αιμοδοσίας όλων των νοσοκομείων της χώρας για εθελοντική αιμοδοσία.

Ήδη διοργανώνεται έκτακτη αιμοδοσία στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, από 9πμ έως 2μμ, από τα δύο νοσοκομεία της πόλης σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δελτίο Τύπου – Με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ εκφράζει τη θλίψη της για την ανείπωτη τραγωδία, ξημερώματα Τρίτης 1 Μαρτίου στα Τέμπη, δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δύο νοσοκομείων της Λάρισας αλλά και άλλων νοσοκομείων (Κατερίνης και Θεσσαλονίκης), που από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας δίνουν αγώνα για την περίθαλψη των τραυματιών.

Καλούμε όλες και όλους τις/τους εκπαιδευτικούς να προσέλθουν στις υπηρεσίες αιμοδοσίας όλων των νοσοκομείων της χώρας για εθελοντική αιμοδοσία.

Απαιτούμε να διερευνηθούν άμεσα τα αίτια της τραγωδίας, να αποδοθούν ευθύνες όπου χρειάζεται και να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην ξαναζήσουμε ποτέ τέτοιες στιγμές.

Για να δείτε το αρχείο σε pdf….ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: