Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Αιτήσεις εκπαιδευτικών για αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ Σάμου-Υπεραριθμίες εκπαιδευτικών

Ορφανουδάκης: Τα λειτουργικά κενά Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Νομό  Ρεθύμνου για αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕΗ Διεύθυνση Π.Ε. Σάμου καλεί τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων:

  1. που βρίσκονται στη διάθεση της Δ.ΙΠΕ. Σάμου,
  2. που επιθυμούν απόσπαση εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. να υποβάλουν Αίτηση - Δήλωση προτιμήσεων με ηλεκτρονικό μήνυμα, συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται στο ακόλουθο link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJ8lHIIBqAmm66GRoHZ0rCU5pPBwdV1ANa5Cz8l7_ Axi-xbw/viewform

Αφού συμπληρωθεί η αίτηση στον παραπάνω σύνδεσμο, θα σας αποσταλεί αυτόματα στο προσωπικό σας e-mail συμπληρωμένη. Θα την εκτυπώσετε, θα την υπογράψετε και θα την αποστείλετε με …

e-mail υπογεγραμμένη μαζί με όλα τα απαραίτητα πρόσφατα δικαιολογητικά (σκαναρισμένα, σε ένα αρχείο pdf και ΟΧΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ) τα οποία θα συνοδεύουν την αίτηση σας π.χ. εντοπιότητα, συνυπηρέτηση, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης κτλ. Την αίτηση απόσπασης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα την αποστείλετε μόνο στο e-mail της υπηρεσίας: mail@dipe.sam.sch.gr από την Παρασκευή 23/06/2023 έως και την Δευτέρα 03/07/2023.

Πίνακας Λειτουργικών κενών

Επίσης, καλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να κριθούν λειτουργικά υπεράριθμοι/ες για το διδακτικό έτος 2023 – 2024 να συμπληρώσουν και να υποβάλουν τη σχετική επισυναπτόμενη δήλωση, στην οποία θα δηλώνουν αυτήν τους την επιθυμία, καθώς και δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων για τοποθέτηση, από την Παρασκευή 23/06/2023 έως και την Δευτέρα 03/07/2023, με ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@dipe.sam.sch.gr με την σημείωση «προς Γραμματεία ΠΥΣΠΕ».

Διευκρινίσεις:

  • Σε περίπτωση που δεν υπάρξει υπεύθυνη δήλωση επιθυμίας εκπαιδευτικού να κριθεί λειτουργικά υπεράριθμος/η, τότε λειτουργικά υπεράριθμος κρίνεται ο/η τελευταίος/α τοποθετημένος/η στη σχολική μονάδα.
  • Η απόσπαση λόγω λειτουργικής υπεραριθμίας δεν επηρεάζει την κατοχή της οργανικής θέσης. Στις 22/6/2024 ο/η εκπαιδευτικός επιστρέφει στη σχολική μονάδα της οργανικής του/ της.
  • Τα μόρια δυσμενών συνθηκών που υπολογίζονται είναι αυτά της σχολικής μονάδας με το μεγαλύτερο αριθμό μορίων.
  • Αν δημιουργηθεί κενό στη σχολική μονάδα οργανικής θέσης, λόγω αναρρωτικής άδειας ή άδειας επαπειλούμενης κύησης ή οποιασδήποτε άλλης μακροχρόνιας άδειας, ο/η εκπ/κός δε θα κληθεί να επιστρέψει, διότι το κενό θεωρείται προσωρινό. Θα κληθεί να επιστρέψει (αν έχει δηλώσει ότι το επιθυμεί) μόνο στην περίπτωση κενού για όλο το διδακτικό έτος ή δημιουργίας επιπλέον τμήματος. Αν ο/η εκπ/κός δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει, το κενό θα καλυφθεί από άλλον/η εκπαιδευτικό. Δε θα κληθεί να ξαναδηλώσει την επιθυμία του/της, μετά την υποβολή της παρούσας δήλωσης. Θεωρείται οριστική.

Πίνακας Λειτουργικά Υπεράριθμων εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: