Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Η φτώχεια, η ανεργία, η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, η φοροληστεία, όλα τα μέτρα της βάρβαρης επίθεσης ενάντια στο λαό, γέμισαν τις πλατείες της χώρας. Οι εργαζόμενοι και οι νέοι ξεσηκώθηκαν για να μπλοκάρουν και να ανατρέψουν την επίθεση, για να διεκδικήσουν τα βασικά δικαιώματα τους στη ζωή.

Τα μεγάλα ΜΜΕ και τα κόμματα του συστήματος, επιδιώκουν να χειραγωγήσουν αυτό τον αγώνα, να τον χρησιμοποιήσουν για να «αλλάξουν» το πολιτικό σύστημα, έτσι ώστε να μην αλλάξει, να συνεχιστεί και να κλιμακωθεί η βάρβαρη πολιτική. Όμως καθημερινά ακούγεται πιο δυνατά η φωνή των εκατοντάδων χιλιάδων: ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,  να μην ψηφιστεί δηλαδή το «μνημόνιο 2» που είναι ένα σύμφωνο σφαγής των εργαζομένων και λεηλασίας της χώρας.

Σε αυτό τον αγώνα των «αγανακτισμένων» που κατακλύζει καθημερινά τις πλατείες, τον αγώνα που δίνει ο λαός με παλμό και επιμονή, πρέπει να συμπαραταχθούν όλα τα σωματεία, όλες οι αγωνιστικές συλλογικότητες που παλεύουν για το δίκιο και το μέλλον της νεολαίας και των εργαζομένων. Απέναντι  στην τρομοκρατία των πολιτικών εκβιασμών και της καταστολής  που ασκεί το σύστημα και η κυβέρνηση του, ο λαός πρέπει να παρατάξει την αγωνιστική ενότητα του. Να  απορρίψουμε   τους διαχωρισμούς που οι πάνω επιχειρούν να μας επιβάλλουν, να πλημμυρίσουμε τις πλατείες, να σημάνουμε γενικευμένο απεργιακό ξεσηκωμό στους χώρους δουλειάς.  

● ΟΛΟΙ μαζί με τους ξεσηκωμένους «αγανακτισμένους»,  στις πλατείες, στο Βαθύ και στο Καρλόβασι, την Κυριακή 12/6, στις 7μμ

● ΟΛΟΙ στη γενική απεργία στις 15/6


 ΕΛΜΕ ΣΑΜΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στις ΔΟΥ του ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΣΑΜΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΑΜΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΝΑΡΗΣ (εργαζόμενοι στη ΔΕΗ)
ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΑΘΕΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: