Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Παράλυτη γυναίκα ολοκλήρωσε τον Μαραθώνιο του Λονδίνου [video]

Τα τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης, σε συνδυασμό με τα επιτεύγματα της τεχνολογίας επέτρεψαν στην 32χρονη Claire Lomas, όντας παράλυτη, να ολοκληρώσει το φετινό μαραθώνιο του Λονδίνου φορώντας μια ολόσωμη βιονική φόρμα.

Η νεαρή γυναίκα έμεινε παράλυτη από το στήθος και κάτω το 2007, ύστερα από ατύχημα με το άλογο το οποίο ίππευε. Το πείσμα της, την έβγαλε νικήτρια και έτσι κατάφερε να ολοκληρώσει την κούρσα μέσα σε δεκαέξι ημέρες. Σύμφωνα με το mashable, όλο αυτό το διάστημα ο κόσμος της έδειχνε έμπρακτα την υποστήριξη του, ενώ στο τέλος αποθεώθηκε.

Η ίδια αποφάσισε να συμμετάσχει στη διαδρομή ώστε να συλλέξει χρήματα για έρευνες που αφορούν την αποκατάσταση παράλυτων ανθρώπων και μέχρι στιγμής έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει περισσότερα από €96.000.

Σύμμαχος στην προσπάθεια της ήταν η βιονική φόρμα ReWalk, εφεύρεση του Ισραηλινού Amit Goffer, που επιτρέπει σε ασθενείς με κινητικά προβλήματα να στέκονται, να περπατούν και να ανεβοκατεβαίνουν σκάλες.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Hey there this is kind of of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you
have to manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!
my site: how to love your body