Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Προσωρινοί Πίνακες για πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων για τις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και τα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Β. Αιγαίου- Ενστάσεις έως 27/9/13

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου ανακοινώνει ότι στη Μυτιλήνη σήμερα 20 Σεπτεμβρίου 2013 και σύμφωνα με τη σχετική πρόσκληση του Υ.ΠΑΙ.Θ. και τη με αριθμ. 5η/19-09-2013 Πράξη του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) Βορείου Αιγαίου με θέμα: «Γνωμοδότηση για τη συνάφεια των..

μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ)», αναρτήθηκαν οι προσωρινοί αναλυτικοί Πίνακες μοριοδότησης για πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων από τους κλάδους Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και αναπληρωτών από τον κλάδο ΔΕ1 Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για τις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και τα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. για το σχολικό έτος 2013 -14.

Σύμφωνα με την ανωτέρω σχετική πρόσκληση του Υ.ΠΑΙ.Θ., ορίζεται προθεσμία επτά (7) εργάσιμων ημερών, για την υποβολή από τους υποψηφίους τυχόν ενστάσεων επί των προσωρινών Πινάκων.

Η προθεσμία υποβολής των ενστάσεων ορίζεται από τις 21 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι και τις 27 Σεπτεμβρίου 2013 (αποκλειστική προθεσμία).

Οι ενστάσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Βορείου Αιγαίου (Ελ. Βενιζέλου 26, ΤΚ 8100, Μυτιλήνη)  καθώς και στο fax: 22510 – 48155.

Καμία ένσταση δεν υποβάλλεται στη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ..

Προσωρινοί Αναλυτικοί πίνακες μοριοδότησης (σε μορφή zip)

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: