Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Επιστολή της βουλευτή στο Δημοτικό Συμβούλιο για την παύση λειτουργίας των νηπιαγωγείων στη Σάμο

Επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου, απέστειλε η βουλευτής του νομού, κα Αγνή Καλογερή, σχετικά με την παύση λειτουργίας 5 νηπιαγωγείων στη Σάμο, η οποία αναφέρει:

"Δυστυχώς δεν μπορώ να παρευρεθώ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 30/09/2013 λόγω ανειλημμένης υποχρέωσής μου στην Ικαρία. Το πρόβλημα που έχει προκύψει με την παύση λειτουργίας 5 νηπιαγωγείων στο νησί της Σάμου αναδεικνύει ξεκάθαρα ότι η εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών βλάπτει σοβαρά εκτός από την υγεία και την παιδεία.


Επίσης αναδεικνύει ότι η κυβέρνηση είναι ανάλγητη μιας και μπροστά στην υποτιθέμενη «ευημερία των αριθμών» δεν διστάζει να εκθέτει ζωές νηπίων σε κίνδυνο.Ο αγώνας των γονιών και όλων των εμπλεκόμενων, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη και συμπαραστάτη.

Μπροστά στον κρατικό μηχανισμό που σφυρίζει αδιάφορα, η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου μπορεί να αποτελέσει μοχλό πολιτικής πίεσης και βήμα για την παραπέρα προώθηση των δίκαιων αιτημάτων των πολιτών.Κάθε χτύπημα στην παιδεία είναι χτύπημα στην πατρίδα μας, είναι χτύπημα στο μέλλον του λαού μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: