Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης Δ/Ν Σάμου υπέρ της κήρυξης απεργίας-αποχής από την αξιολόγηση

Αποτέλεσμα εικόνας για ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΗΡΥΞΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ"Απόφαση υπέρ της κήρυξης απεργίας - αποχής από την αξιολόγηση που ψηφίστηκε στη Γενική Συνέλευση των Δασκάλων και Νηπιαγωγών  στις 11 Δεκεμβρίου 2019.

  1. Δηλώνουμε την αντίθεσή μας στους σχεδιασμούς για αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και για ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Η οποιαδήποτε απόπειρα εφαρμογής της αξιολόγησης χρειάζεται να βρει τον κλάδο ενωμένο και θωρακισμένο με το όπλο της απεργίας – αποχής.
  2.  Αποφασίζουμε απεργία – αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης στελεχών και αξιολόγησης / αυτοαξιολόγησης σχολικών μονάδων που προβλέπονται από το νόμο 4547/18 και την Υπουργική Απόφαση 1816 /ΓΔ4/11-1-2019 με τίτλο «Προγραμματισμός και αποτίμηση του εκπαιδευτικού έργου των σχολικών μονάδων».
  3.  Καλούμε τα Δ.Σ. της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ, ως πρώτο βήμα, να κηρύξουν ΑΜΕΣΑ απεργία-αποχή στη βάση και της αντίστοιχης απόφασης της ΑΔΕΔΥ και να προχωρήσουν σε όλα τα οργανωτικά μέτρα προετοιμασίας του κλάδου για απεργιακό αγώνα.
  4.  Καλούμε τους Συλλόγους ΠΕ και τις ΕΛΜΕ να πάρουν αντίστοιχες αποφάσεις.
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΣΑΜΟΥ

1 σχόλιο:

samosweb είπε...


Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου :
Άρθρο 13

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ

1. Οι αποφάσεις των Γεν. Συνελεύσεων παίρνονται με απόλυτη πλειοψηφία (½ συν ένα) των παρόντων και ταμειακά τακτοποιημένων μελών του Συλλόγου εκτός αν το Καταστατικό ορίζει διαφορετικά.

Στο συγκεκριμένο ψήφισμα ψήφισαν 21 υπερ , 15 κατά και 5 λευκό.
Για να είναι απόφαση γενικής συνέλευσης αν πάμε στους 288 που ψήφισαν θέλατε 145 ψηφους ..και για το μισό συν ένα των παρόντων 45 με 55, αφού οι τρεις προτάσεις της Ενωτικής πέρασαν με 49,50,55 ψηφους ..(αδυμ, στεγαση-σιτιση αναπληρωτων και μετατροπες συμβασεων μειωμενου)
Σταματείστε να παραπλανείτε τους συναδέλφους ..