Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ Σάμου 08 Σεπτεμβρίου 2020 - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ Εκπ/κών Ειδικοτήτων

Αγαπητοί συνάδελφοι,

το ΠΥΣΠΕ Σάμου συνεδρίασε στις 8 Σεπτεμβρίου 2020 και έλαβε τις εξής αποφάσεις:

  • Ορίσθηκαν ομόφωνα οι προϊστάμενοι των ολιγοθέσιων σχολείων και νηπιαγωγείων.
  • Ορίσθηκαν ομόφωνα ως Δ/ντές στα Δημοτικά σχολεία Ικαρίας και Φούρνων οι: Καρακασίδου Αλεξάνδρα (2ο Αγίου Κηρύκου), Σπανού Χριστίνα (1ο Ραχών), Σαραφίδου Ευαγγελία (2ο Ραχών) και Κόνδυλα Θάλεια (Φούρνων)
  • Ορίσθηκαν ομόφωνα ως αναπληρωτές των Δ/ντών στα Δημοτικά σχολεία οι: Κατζώρας Δημήτριος (Παγώνδα), Χιώτης Δημήτριος (Κοντακεΐκων), Καραδημητρίου Δήμητρα (Πυθαγορείου), Τσιαφίδου Φωτεινή (Χώρας)
  • Χορηγήθηκε ομόφωνα η αίτηση χορήγηση άδειας ιδιωτικού έργου με αμοιβή στις εκπαιδευτικούς ΠΕ70/Δασκάλων: Μπότου Αικατερίνη, Αθανασίου Εμμανουέλα και στον εκπαιδευτικό ΠΕ08/ Εικαστικών Σεβαστάκη Ανδρέα. 

Τα λειτουργικά κενά σε ώρες των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων μπορείτε να τα δείτε στο:

https://epikoinonia-samou.blogspot.com/2020/09/blog-post_8.html για τη Σάμο και στο:

https://epikoinonia-samou.blogspot.com/2020/09/blog-post_26.html για Ικαρία, Φούρνων,

Για πρώτη φορά δεν ανακοινώθηκαν τα λειτουργικά κενά των ολιγοθέσιων σχολείων για τους εκπαιδευτικούς Ειδικοτήτων, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι συνάδελφοι να προγραμματίσουν τη διάθεσή τους σε σχολεία για να συμπληρώσουν το ωράριό τους.

Δηλώσεις τοποθέτησης όλων των εκπαιδευτικών Ειδικοτήτων μέχρι και την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 10.00. Οι δηλώσεις μπορούν να αποσταλούν με fax: 22730 21330 ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: mail@dipe.sam.sch.gr Το ΠΥΣΠΕ θα συνεδριάσει την Παρασκευή 11/9 για τις διαθέσεις των εκπαιδευτικών Ειδικοτήτων.

Ø  Λειτουργικά κενά: Τα λειτουργικά κενά δασκάλων και νηπιαγωγών περιμένουμε να τα ανακοινώσει η ΔΙΠΕ Σάμου. Αν υπάρξουν άδειες σε εκπαιδευτικούς που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες τα λειτουργικά κενά θα είναι περισσότερα. Μέχρι σήμερα για τους ΠΕ70/Δασκάλων είναι στα Δ.Σ.: Πύργου (2), Βουρλιωτών (1), 3ο Σάμου (1), 1ο Νέου Καρλοβάσου (1), Χώρας (1), Μαραθοκάμπου (1) (Δυσπρόσιτο), Φούρνων (1) και στην Ειδική Αγωγή: Πυθαγορείου (1), Χώρας (1).

Ø  Βελτιώσεις εκπαιδευτικών: Όλοι οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί οι οποίοι προσλήφθηκαν κατά την Α΄φάση και έχουν τοποθετηθεί προσωρινά σε σχολικές μονάδες της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων έχουν το δικαίωμα της βελτίωσης θέσης. Μπορούν να δηλώσουν και άλλα σχολεία που δεν υπάρχει λειτουργικό κενό, επειδή κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων μπορεί να δημιουργηθούν.

Για να γίνουν οι βελτιώσεις θέσεων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών πρέπει να συναινέσει το ΠΥΣΠΕ Σάμου. Δεν μπορούμε όμως σε καμία περίπτωση να δεχθούμε ΜΟΝΟ συγκεκριμένες αιτήσεις βελτίωσης θέσης σε συγκεκριμένο σχολείο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Κακαγιάννης Αντώνης                                     Δάλλη Μαρία

              Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου,         Αναπληρώτρια  Αιρετή ΠΥΣΠΕ Σάμου,

6940556436-6944271826 - 22730.61231,     6974476651 - 22730.32940,

        antoniskak18@gmail.com                                   dalllimar@yahoo.com

Διαβάστε εδώ και εδώ τις προηγούμενες ανακοινώσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: