Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές): Πότε θα πιστωθεί η μισθοδοσία στους λογαριασμούς τους

Η μισθοδοσία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών πραγματοποιείται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών (ΕΑΠ) για το σύνολο των εκπαιδευτικών σε σταθερή ημερομηνία και συγκεκριμένα κάθε 10 του μηνός. Επί της ουσίας η μισθοδοσία πιστώνεται στον λογαριασμό των αναπληρωτών το απόγευμα στις 9 του εκάστοτε μήνα. 

Σε περίπτωση που η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι Σάββατο ή Κυριακή ή αργία τότε η πληρωμή πραγματοποιείται την αμέσως προηγούμενη εργάσιμη (Ωστόσο πιστώνεται στο λογαριασμό των αναπληρωτών εκπαιδευτικών την αμέσως προηγούμενη το απόγευμα). 

Την Παρασκευή 24 Μαΐου, το απόγευμαθα πραγματοποιηθεί η μισθοδοσία των  μόνιμων εκπαιδευτικών για το α΄  15νθήμερου  του Ιουνίου.

Στην Εθνική Τράπεζα η πίστωση ξεκινάει σταδιακά στους λογαριασμούς από 17:00 και μετά.

Οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί πληρώνονται κάθε 13 και 27, απλά τα χρήματα φαίνονται 12 και 26, εκτός αν πέφτει γιορτή η σαββατοκύριακο.

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα του Μαΐου την Παρασκευή 7 Ιουνίου.

Η μισθοδοσία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών πραγματοποιείται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών (ΕΑΠ) σε σταθερή ημερομηνία και συγκεκριμένα κάθε 10 του μηνός. Επί της ουσίας η μισθοδοσία πιστώνεται στον λογαριασμό των αναπληρωτών το απόγευμα στις 9 του εκάστοτε μήνα. 

Σε περίπτωση που η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι Σάββατο ή Κυριακή ή αργία τότε η πληρωμή πραγματοποιείται την αμέσως προηγούμενη εργάσιμη (Ωστόσο πιστώνεται στο λογαριασμό των αναπληρωτών εκπαιδευτικών την αμέσως προηγούμενη το απόγευμα).

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: