Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΛΛΟΓΟΣ Δ/Ν ΣΑΜΟΥ: Τα επόμενα βήματα για τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων του 2022 – συλλογή στοιχείων

Μετά από την κατάθεση συλλογικών αιτήσεων μονιμοποίησης για τους/τις νεοδιόριστους/ες των ετών 2020 και 2021, το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Σάμου προχωράει την ίδια διαδικασία και για τους/τις νεοδιόριστους/ες του 2022, μετά από σχετική απόφαση της ΔΟΕ.

Για την υλοποίηση της σχετικής συλλογικής αίτησης θα πρέπει οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες  νεοδιόριστοι/ες του 2022 που επιθυμούν να συμπεριληφθούν στη συλλογική αίτηση προς τη ΔιΠΕκαι το ΠΥΣΠΕ Σάμου, να στείλουν στο Σύλλογο τα εξής στοιχεία τους: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ, ΑΦΜ, ΔΟΥ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (και τις δύο όψεις), καθώς επίσης τηλέφωνο και σχολείο υπηρέτησης για την άμεση επικοινωνία με τον Σύλλογο.

Τα στοιχεία αυτά μπορούν να σταλούν μέσω email στη διεύθυνση του Συλλόγου (syllogos.pe.samou@gmail.com) ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, κατόπιν συνεννόησης με το Δ.Σ.

Επειδή η κατάθεση των στοιχείων θα γίνει συλλογικά παρακαλείστε να στείλετε τα στοιχεία σας το αργότερο μέχρι τις 12/11/2024 έτσι ώστε να αποσταλούν στην Ομοσπονδία, με ευθύνη της οποίας θα συνταχθεί η συλλογική αίτηση, για να κινηθούν οι διαδικασίες το συντομότερο.

Όταν η αίτηση είναι έτοιμη, θα καλέσουμε τις συμμετέχουσες και τους συμμετέχοντες να την υπογράψουν και θα κατατεθεί με ευθύνη του Δ.Σ. στη ΔιΠΕ,όπου και θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας.

Ο Σύλλογος σε συνεργασία με την ΔΟΕ, με γνώμονα την ενότητα του κλάδου θα αξιοποιήσουμε όλα τα μέσα που διαθέτουμε, συνδικαλιστικά και νομικά, απέναντι στις απειλές και τις πιέσεις του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α και θα προχωρήσουμε και σε άλλες απαιτούμενες ενέργειες όταν χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: