Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΛΛΟΓΟΣ Δ/Ν ΣΑΜΟΥ: : Αντιπολεμικό Συλλαλητήριο στο Καρλόβασι την Τετάρτη 9 Οκτώβρη στις 18:00

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο στο Καρλόβασι 9/10 - Samos VoiceΤο Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου καλεί σε συμμετοχή στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο της Τετάρτης 9 Οκτώβρη στις 18.00 στο Καρλόβασι, που οργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Σάμου και η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης.

Το Ισραήλ, με τη στήριξη των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ, συνεχίζει τις δολοφονικές του επιθέσεις σε Λίβανο, Παλαιστίνη, Συρία και Υεμένη, βάζοντας μπουρλότο σε όλη τη Μέση Ανατολή.

Σε αυτό το πλαίσιο, το κράτος - δολοφόνος βομβαρδίζει ανηλεώς τον Λίβανο, εκδίδει εντολές εκκένωσης μεγάλων περιοχών με ήδη πάνω από 1 εκατομμύριο εκτοπισμένους αμάχους, ενώ έχει ξεκινήσει χερσαία εισβολή στον νότιο Λίβανο.

Την ίδια ώρα, συνεχίζει τη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού στη Λωρίδα της Γάζας και στη Δυτική Όχθη, στοχοποιεί καταφύγια εκτοπισμένων, κλιμακώνει δολοφονικές επιδρομές στη Συρία και στην Υεμένη.

Επίσης, μετά τα πυραυλικά αντίποινα του Ιράν για τις ισραηλινές επιθέσεις στη Μέση Ανατολή, το Ισραήλ ετοιμάζει επίθεση στο Ιράν σε στενό συντονισμό με τις ΗΠΑ, φέρνοντας ακόμα πιο κοντά τον κίνδυνο μιας γενικευμένης ανάφλεξης.

Σε όλο αυτό το αιματοκύλισμα των λαών της περιοχής και στην προώθηση των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών στη Μέση Ανατολή, στο πλαίσιο του εντεινόμενου ανταγωνισμού του Ατλαντικού τόξου με την Κίνα, τη Ρωσία κ.ά., η εμπλοκή της χώρας μας είναι βαθιά και θέτει σε ακόμη μεγαλύτερους κινδύνους και τον Ελληνικό λαό.

Εκφράζουμε ακόμη μια φορά την αλληλεγγύη μας στους λαούς της Παλαιστίνης, του Λιβάνου και των άλλων χωρών της Μέσης Ανατολής και απαιτούμε την άμεση απεμπλοκή της χώρας μας.

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΗΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: