Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΛΛΟΓΟΣ Δ/Ν ΣΑΜΟΥ: Σχετικά με την «Πρόσκληση σε ενημερωτική συνάντηση για τις διαδικασίες της ατομικής αξιολόγησης»

Αναβολή της ατομικής αξιολόγησης των εκπαιδευτικών λόγω δυσκολιών του  εγχειρήματος - especial.grΜετά την έναρξη της αξιολογικής-κυνηγετικής περιόδου 2024-2025 στάλθηκε σήμερα «πρόσκληση σε εξ αποστάσεως συνάντηση ενημέρωσης για θέματα Ατομικής Αξιολόγησης Νεοδιορίστων Εκπαιδευτικών» στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες ΠΕ70, ΠΕ70.50 και ΠΕ71 με έτος διορισμού 2020-2024 για την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου.

Όλες οι συναδέλφισσες και όλοι οι συνάδελφοι που συμμετέχουν στην απεργία-αποχή από την ατομική αξιολόγηση που έχουν κηρύξει η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και η Ολομέλεια Προέδρων της ΔΟΕ είναι πλήρως καλυμμένοι/ες να μη συμμετέχουν στη «συνάντηση» αυτή, όπως και σε κάθε άλλη διαδικασία της ατομικής αξιολόγησης.

Τις/τους καλούμε λοιπόν να απέχουν από τη «συνάντηση» και να απαντήσουν στο ηλεκτρονικό μήνυμα με το εξής κείμενο:

Δήλωση απάντησης σε πρόσκληση για προετοιμασία αξιολόγησης

«Σε απάντηση του εγγράφου με αριθμό πρωτοκόλλου6195/7-9-2024, σας ενημερώνω ότι συμμετέχω στην απεργία αποχή που έχει προκηρύξει η ΔΟΕ από τις 1-4-2024 και έχω υπογράψει σχετική δήλωση συμμετοχής η οποία έλαβε τον αριθμό πρωτοκόλλου…………….. της σχολικής μονάδας ……………………………».

«Σε απάντηση του εγγράφου με αριθμό πρωτοκόλλου 6195/7-9-2024, σας ενημερώνω ότι συμμετέχω στην απεργία αποχή που έχει προκηρύξει ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Σάμου από τις 22-3-2024 και έχω υπογράψει σχετική δήλωση συμμετοχής η οποία έλαβε τον αριθμό πρωτοκόλλου ………… της σχολικής μονάδας ……………………..».

Συσπειρωμένοι/ες στις συλλογικές αποφάσεις του Συλλόγου και της Ομοσπονδίαςθα ανατρέψουμε το θεσμικό πλαίσιο της αξιολόγησης, υπερασπιζόμενοι/ες τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητριών και των μαθητών μας και την εργασιακή μας αξιοπρέπεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: