Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ ΣΑΜΟΥ, 21 Σεπτεμβρίου 2011

Του αιρετού του ΠΥΣΠΕ Σάμου,
Κακαγιάννη Αντώνη
Την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011, συνεδρίασε το ΠΥΣΠΕ Σάμου με τα εξής θέματα: 1. τοποθετήσεις  αναπληρωτών εκπαιδευτικών στο 1ο Νέου καρλοβάσου (Ολοήμερο σχολείο) 2. τοποθετήσεις  αναπληρωτών εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής 3. ορισμός προϊσταμένων Ειδικών σχολείων - νηπιαγωγείων και 4. Εξέταση ένστασης εκπ/κού ΠΕ-60.                   
                                                                                                                            
Στο πρώτο θέμα τοποθετήθηκαν στο 1ο Νέου Καρλοβάσου (Ολοήμερο) οι εκπ/κοί: Σπυρίδωνος Θεόδωρος, Μουσικός και Μαυρομάτης Ευάγγελος, Καλλιτεχνικών.
Στο δεύτερο θέμα  έγιναν οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής σε ειδικά σχολεία-νηπιαγωγεία και σε Τμήματα Ένταξης, που μπορείτε να τις δείτε εδώ

Στο τρίτο θέμα ορίσθηκαν και οι προϊστάμενοι στα ειδικά σχολεία-νηπιαγωγεία Σάμου και Ικαρίας. Παραμένει… η εκκρεμότητα με τοποθέτηση εκπ/κού σε ειδικό σχολείο (διαφώνησα), επειδή βρίσκεται σε άδεια. Αν δεν παρουσιαστεί είναι υποχρεωμένο το ΠΥΣΠΕ να την τοποθετήσει σε άλλη σχολική μονάδα. Ίδωμεν…  
Στο τέταρτο θέμα εξετάστηκε η ένσταση εκπαιδευτικού ΠΕ-60, όσον αφορά στη μη τοποθέτησή της σε θέση προϊσταμένης σε νηπιαγωγείο. Το ΠΥΣΠΕ εξέτασε τα επιπλέον δικαιολογητικά τα οποία προσκόμισε η συνάδελφος, αλλά δεν άλλαζε η σειρά τοποθέτησης. Έτσι, δεν άλλαξε και η προηγούμενη απόφαση του ΠΥΣΠΕ.
Κακαγιάννης Αντώνης,  Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: