Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Συνεδριάσεις, 29 Ιανουαρίου & 7 Φεβρουαρίου 2013, ΠΥΣΠΕ ΣΑΜΟΥ

Του αιρετού του ΠΥΣΠΕ Σάμου,
Κακαγιάννη Αντώνη

Την Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013, συνεδρίασε το ΠΥΣΠΕ Σάμου με τα εξής θέματα:

1. Αναγνώριση προϋπηρεσίας αναπληρώτριας εκπαιδευτικού

  1. Τροποποίηση τοποθέτησης εκπαιδευτικού της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Σάμου, κλάδου ΠΕ-11 Φυσικής Αγωγής

   3. Υπολογισμός επιπλέον μορίων μετάθεσης μετά από αίτηση εκπαιδευτικού (ΕΚΤΑΚΤΟ)

Στο πρώτο θέμα αναγνωρίσθηκε η προϋπηρεσία της αναπληρώτριας εκπαιδευτικού ΠΕ-06 Αγγλικής Γλώσσας κ. Γιαννακίδου Πηνελόπης.

Στο δεύτερο θέμα τοποθετήθηκε ο εκπαιδευτικός ΠΕ-11 Φυσικής Αγωγής, κ. Τάκος Δημήτριος, στο Δ. Σ. 1ο Ραχών (18 ώρες).

Στο τρίτο θέμα απερρίφθη κατά πλειοψηφία η αίτηση της εκπαιδευτικού ΠΕ-60, η οποία ζητούσε επιπλέον μόρια μετάθεσης, επειδή η νομοθεσία που επικαλείται η συνάδελφος αφορά διαδικασία αποσπάσεων και όχι τοποθετήσεων.

Επίσης, συνεδρίασε την Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013, με τα εξής θέματα:

  1. Εξέταση επανατοποθέτησης αναπληρώτριας εκπαιδευτικού, κλάδου ΠΕ-70 Δασκάλων

   2. Τοποθέτηση εκπαιδευτικού, ΠΕ-70 μετά από άδεια λοχείας (ΕΚΤΑΚΤΟ)

  1. Αίτημα του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος για κάλυψη λειτουργικού κενού   (ΕΚΤΑΚΤΟ)
  2. Τροποποίηση ωρολογίου προγράμματος του Δ. Σ. 2ου Ραχών (ΕΚΤΑΚΤΟ)

Στο πρώτο θέμα επανατοποθετήθηκε η εκπαιδευτικός ΠΕ-70 Δασκάλων κ. Μπουμπάρη Ευτέρπη στο 2ο Δ. Σ. Σάμου για κάλυψη λειτουργικού κενού.

Στο δεύτερο θέμα τοποθετήθηκε η εκπαιδευτικός ΠΕ-70 Δασκάλων κ. Σιδηροπούλου Ζωή στο 1ο Δ. Σ. Νέου Καρλοβάσου μετά τη λήξη της άδειας λοχείας.

Στο τρίτο θέμα έγινε συζήτηση για την κάλυψη του λειτουργικού κενού στο Δ.Σ. Βαθέος. Η πρότασή μου ήταν να καλυφθεί το λειτουργικό κενό από εκπ/κό της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Σάμου. Δεν υπήρξε εισήγηση από τον Πρόεδρο του ΠΥΣΠΕ, αλλά μας ενημέρωσαν ότι έχει δοθεί το λειτουργικό κενό για το συγκεκριμένο σχολείο στο υπουργείο Παιδείας και έχει ενημερωθεί και η περιφερειακή Δ/ντρια Εκπ/σης Β. Αιγαίου. Επανήλθα και πάλι στην πρότασή μου και ζήτησα μέχρι να καλυφθεί το κενό από το Υπουργείο να καλυφθεί από εκπ/κό της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Σάμου.

Υπήρξε και δεύτερη πρόταση να διερευνηθεί αν υπάρχει εκπαιδευτικός που μπορεί να καλύψει το λειτουργικό κενό.

Ως τέταρτο θέμα ήταν η τροποποίηση του ωρολογίου προγράμματος της πρωινής ζώνης και του ολοήμερου τμήματος του Δ. Σ. 2ου Ραχών, λόγω της μεταφοράς των μαθητών από τα Μ.Μ.Μ.

Αναμένεται η διάθεση εκπαιδευτικών ειδικοτήτων από τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης, επειδή καθυστερεί η συγκρότηση του ΠΥΣΔΕ από την Περιφερειακή Δ/ντρια Εκπ/σης Β. Αιγαίου.

Τελικά η συγκρότηση έγινε και τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου είναι η πρώτη συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ. Από τη στιγμή που γίνουν οι διαθέσεις των εκπαιδευτικών στην Α/θμια θα συνεδριάσει και το ΠΥΣΠΕ για να τους διαθέσει στα σχολεία που υπάρχουν λειτουργικά κενά.

Κακαγιάννης Αντώνης -Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου

6944271826-2273061970-61231

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ ΠΥΣΠΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΕ70 ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥΣ. Ε, ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ...