Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Καταγγελία της ΑΔΕΔΥ για την παρουσία ένστολων αστυνομικών στη σύσκεψη του συντονισμού πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων

H Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει το πρωτοφανές περιστατικό της «εμφάνισης» ένστολων αστυνομικών στη χθεσινή σύσκεψη του Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα.

Το γεγονός μάλιστα ότι τόσο ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ακροπόλεως όσο και οι ίδιοι οι ένστολοι αστυνομικοί παραδέχτηκαν ότι τα αστυνομικά όργανα είχαν εντολή να διερευνήσουν αν τίθεται ζήτημα «τάξης και ασφάλειας» (!), κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού των Πρωτοβάθμιων Σωματείων, αποδεικνύει ότι το περιστατικό αυτό εντάσσεται στη λογική της έντασης που έχει επιλέξει η Κυβέρνηση απέναντι στους εργαζόμενους και τα Συνδικάτα. Επιβεβαιώνει δε ότι ο αντιδημοκρατικός κατήφορος της Κυβέρνησης συνεχίζεται.

Την απάντηση, στα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα Κυβέρνησης και Τρόικας και στη στοχοποίηση των εργαζομένων και του Συνδικαλιστικού Κινήματος, θα τη δώσουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι με τη μεγάλη και μαχητική συμμετοχή τους στην 24ωρη Γενική Απεργία Α.Δ.Ε.Δ.Υ.-Γ.Σ.Ε.Ε. στις 20 Φλεβάρη 2013.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: