Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Ποιοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί αποκλείονται από το δικαίωμα αίτησης για πρόσληψη τη νέα σχολική χρονιά - Όλα τα ονόματα

Ο πίνακας με τα ονόματα βασίζεται στον παρακάτω νόμο και συγκεκριμένα στο άρθρο 59, παράγραφος 17, εδάφιο α και β. Παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα του νόμου και πιο κάτω το σύνδεσμο με το έγγραφο και τα ονόματα.

Νόμος 3966/2011 (ΦΕΚ Α118) ΆΡΘΡΟ 59 παρ. 17, εδάφιο α και β

17. α) Εκπαιδευτικοί οι οποίοι προσλαμβάνονται στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διαγράφονται από τους πίνακες αναπληρωτών για το σχολικό έτος που διανύεται κατά την ανακοίνωση της πρόσληψης και για το επόμενο σχολικό έτος, εφόσον δεν αναλαμβάνουν για οποιονδήποτε λόγο υπηρεσία εντός πέντε ημερών από την ανακοίνωση της πρόσληψής τους ή αναλαμβάνουν υπηρεσία και παραιτούνται κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους. 

β) Οι διατάξεις του προηγούμενου εδαφίου δεν εφαρμόζονται για τους εκπαιδευτικούς που προσλαμβάνονται για χρονικό διάστημα μικρότερο των τεσσάρων ημερολογιακών μηνών, τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς, τους εκπαιδευτικούς που προσλαμβάνονται με πλήρες ή μειωμένο ωράριο για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων που λειτουργούν σε Ειδικά Καταστήματα Κράτησης Νέων, τους εκπαιδευτικούς που προσλαμβάνονται κατά τη διάρκεια της εκπλήρωσης των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων και αδυνατούν για το λόγο αυτόν να αναλάβουν υπηρεσία, καθώς και για τους εκπαιδευτικούς που υποχρεούνται να παραιτηθούν προκειμένου να εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Για να δείτε το έγγραφο με τους πίνακες των ονομάτων πατήστε ΕΔΩ

  πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: