Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Καλλιθέα ΣΑΜΟΥ : Μας έχουν ξεχασμένους

Την Πέμπτη 23 Ιουλίου η δημοτική παράταξη "Ανατροπή" επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα της Καλλιθέας. Εκεί την υποδέχτηκε ο εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας, Σταύρος Παπαγεωργίου. Έγινε ενημέρωση για διάφορες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, καθώς και συζήτηση για θέματα που απασχολούν την Καλλιθέα.

Οι κάτοικοι του χωριού αναφέρθηκαν στα προβλήματα της καθημερινότητας. Δεν βλέπουν καμία πρόθεση ώστε να δοθούν λύσεις στα προβλήματα του χωριού. Ακόμα, και μια λάμπα του δημοτικού φωτισμού αν χαλάσει, δεν ξέρουν πότε και ποιος θα την αλλάξει.

IMG 9604Ο εκπρόσωπος του χωριού αναφέρθηκε διεξοδικά στην πολιτική προστασία και την πυροπροστασία, ένα θέμα που είναι σημαντικό για την ασφάλεια της απομακρυσμένης αυτής περιοχής. Αν και έχει στείλει διάφορα έγγραφα, σχετικά με τις απαιτήσεις για την σωστή λειτουργία του πυροσβεστικού κλιμακίου, και έχει αναφέρει τα ίδια θέματα στην ενημέρωση και συζήτηση που είχε γίνει πριν το καλοκαίρι με τους υπεύθυνους της δημοτικής αρχής, ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Χρησιμοποιούν το επιχείρημα ότι δεν έχουν χρήματα. Αν όμως γίνει κάτι; Ποιος θα φταίει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: