Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Χιλιάδες εκπαιδευτικοί στην αναμονή για τις αποσπάσεις

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών: Σχετικά με την αυριανή συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ |  AlfavitaΕνόψει της ολοκλήρωσης των αποσπάσεων των εκπαιδευτικών της Α/θμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. & Ε.Ε.Ε.ΕΚ, για το διδακτικό έτος 2023- 2024, το ΥΠΑΙΘΑ απέστειλε στους Περιφερειακούς Δ/ντές Εκπ/σης, τις Δ/νσεις Α/θμιας Εκπ/σης, τις Δ/νσεις Β/θμιας Εκπ/σης (μόνο για τα Ε.Ε.Ε.ΕΚ) και τα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ (Δια των Περιφερειακών Δ/νσεων ΠΕ & ΔΕ)  έγγραφο με το οποίο ζητά να υπολογίσουν τα λειτουργικά κενά/πλεονάσματα Γενικής Παιδείας, Σ.Μ.Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. & Ε.Ε.Ε.ΕΚ της περιοχής αρμοδιότητάς τους. Αντίστοιχο Έγγραφο έχει στείλει το υπουργείο Παιδείας και στις Διευθύνσεις Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Η καταχώριση στο ΟΠΣΥΔ, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει ολοκληρωθεί για…

τις Διευθύνσεις Α/θμιας Εκπαίδευσης έως την Τετάρτη 12/07/2023 και ώρα 15.00 και για τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης έως την Πέμπτη 13/07/2023 και ώρα 15:00.

Αυτό σημαίνει ότι οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ όσο και οι αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ θα καθυστερήσουν περισσότερο, αφού μέχρι και την Πέμπτη το μεσημέρι 13 Ιουλίου, το υπουργείο Παιδείας θα συλλέγει από τις περιφερειακές διευθύνσεις εκπαίδευσης τα κενά και τα πλεονάσματα εκπαιδευτικών ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: