Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΑΣΚΑΛΩΝ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ-ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Κοινή Γενική Συνέλευση, Τετάρτη 26/10, 6 μ.μ., ΓΕΛ Καρλοβάσου

Συλλαλητήριο, Πέμπτη 27/10, 6 μ.μ., πλατεία Πυθαγόρα, Βαθύ 
 Η μεγαλειώδης απεργιακή κινητοποίηση των εκπαιδευτικών και όλου του εργαζόμενου λαού στις 19&20/10, αποτελεί σταθμό και νέα αφετηρία για την ένταση της πάλης, για την κλιμάκωση του αγώνα για την ανατροπή του πολυνομοσχεδίου και συνολικά της πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ.
ü        Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε κοινή συνέλευση του Συλλόγου Δασκάλων-Νηπιαγωγών και της ΕΛΜΕ Σάμου, την Τετάρτη 26-10-2011, στις 6 μ.μ. στο αμφιθέατρο του ΓΕΛ Καρλοβάσου.
 ü   Διοργανώνουμε συλλαλητήριο ενάντια στην πολιτική του εργασιακού και κοινωνικού μεσαίωνα που προωθούν κυβέρνηση-τρόικα,  την Πέμπτη 27-10, στις 6 μ.μ. στην πλατεία Πυθαγόρα, στο Βαθύ.
 
 Καλούμε όλα τα σωματεία και τους φορείς εργαζομένων, κάθε προοδευτική συλλογικότητα, για συνδιοργάνωση του συλλαλητηρίου. Να στηρίξουμε και να δώσουμε ώθηση στις ευρύτερες αγωνιστικές διεργασίες, να συμβάλουμε στο συντονισμό και την ενιαία πάλη εργαζομένων και νεολαίας απέναντι σε όσα αντιμετωπίζουμε και τα ακόμα χειρότερα που φέρνουν οι νέες συμφωνίες και αποφάσεις ΕΕ και ΔΝΤ!
 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΣΑΜΟΥ

ΕΛΜΕ ΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: